Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Dřevěný trámový pohledový strop. Jak vyřešit zvukovou izolaci?

Dřevěný trámový pohledový strop. Jak vyřešit zvukovou izolaci?

vyšlo 27.3.2011

Správné řešení vzduchové a kročejové neprůzvučnosti stropů ve vyšších podlažích domů bývá jedním z důležitých požadavků investorů. A také občas noční můrou projektantů a stavitelů, protože dobře vyřešit zvukovou izolaci není vždy snadné. A pokud je ve hře dřevěný trámový pohledový strop, tak je řešení ještě o trochu obtížnější.

 
Terasa z WPC, směsi dřeva a plastu

Terasa z WPC, směsi dřeva a plastu

vyšlo 22.3.2011

Dřevěné terasy jsou stále v módě, ale proč za nějaký čas tahat z bosých nohou třísky a každoročně se trápit s nátěrem prkenné podlahy, když lze mít terasu bezúdržbovou a užívat si ji léta bez starostí? Dřevoplastová prkna či desky odolají slunci, mrazu i dešti, nemění svůj vzhled ani po delší době a vizuálně se od přírodního dřeva téměř neliší.

 
Do moderního domu patří komín. Ale ne ledajaký!

Do moderního domu patří komín. Ale ne ledajaký!

vyšlo 21.3.2011

Vytápěcí systémy prošly v uplynulých letech obrovským vývojem. Některé jsou na komínových systémech zcela nezávislé, jiné naopak kladou na odvod spalin mnohem vyšší nároky. Řada stavebníků se výstavbě komínu vyhýbá ve snaze snížit pořizovací náklady domu na minimum. Z dlouhodobé perspektivy je přitom kvalitní komínový systém investicí, která se časem zúročí.

 
Krby a kamna za výhodné ceny

Krby a kamna za výhodné ceny

vyšlo 21.3.2011

Petr Vávra – krbova-kamna.COM není jen obchod, který poskytuje opravdu široký výběr krbů a kamen za výhodné ceny. Nabízíme více. Zákazníci u nás mají k dispozici komplexní balíček služeb – od poradenství při výběru po zajištění dopravy, zprovoznění kamen až po revizi komína.

 
Zkontrolovat střechu je třeba, jakmile roztaje sníh

Zkontrolovat střechu je třeba, jakmile roztaje sníh

vyšlo 6.3.2011

Zima snad bude brzy konečně za námi a s jarem přichází čas, kdy musíme pečlivě zkontrolovat stav střechy a okapů a zjistit, zda a v jakém rozsahu je poničil mráz, led, sníh a vítr. Zvláště po letošní rekordně dlouhé a kruté zimě je to dokonce nutnost, a to nejlépe hned jak sníh roztaje.

 
Chcete novou televizi? LCD, plazmu, LED nebo snad 3D?

Chcete novou televizi? LCD, plazmu, LED nebo snad 3D?

vyšlo 22.2.2011

Rádi byste si pořídili nový televizor, ale netušíte, podle čeho vybírat? Zda plazmu či LCD, co je to LED televize nebo co můžete očekávat od televizí 3D? Poradíme vám, jaké výhody a nevýhody jednotlivé technologie přinášejí, i informace, jak fungují nebo co znamenají základní pojmy, s nimiž se setkáte při jejich výběru.

 
Levné topení se stabilizátory komínového tahu

Levné topení se stabilizátory komínového tahu

vyšlo 8.12.2010

Při topení pevnými palivy můžeme ovlivnit druh paliva a typ topného zařízení. Náš vliv na objem vzduchu, jenž se zúčastní spalování, je však velmi malý. Moderní topidla totiž potřebují pro svůj správný provoz přesný objem vzduchu neboli tah určený výrobcem. Úspory topení, kterých dosahujeme s využitím stabilizátorů komínového tahu, se pohybují u pevných paliv kolem 30% a při topení plynem přibližně 15%.

 
Patentovaná technologie komínových nástavců sníží náklady na vytápění až o 30%

Patentovaná technologie komínových nástavců sníží náklady na vytápění až o 30%

vyšlo 3.12.2010

Z historie víme, že mnoho užitečných vynálezů, které přispěly k zlepšení našeho života, bylo původně určeno pro vojenské účely. Podobný příběh měly třeba i začátky internetu. Možná vás ale překvapí, že i v našich končinách lze na takové vynálezy narazit. Jeden z nich je vzhledem k nastávající zimě vysoce aktuální, komínový nástavec.

 
Střecha a přívaly sněhu - nenechte se zaskočit

Střecha a přívaly sněhu - nenechte se zaskočit

vyšlo 26.11.2010

Přicházející zima a s ní spojené přívaly sněhu a mráz představují pro naše domy skutečně tvrdou zkoušku. Sebemenší nedostatek nebo i drobná netěsnost u stavby se může hrubě vymstít. Jedním z citlivých míst každého domku, chaty nebo chalupy je střecha. Nezapomínejme, že musí udržet masy sněhu, odolat sněhovým vánicím a přečkat teploty hluboko pod bodem mrazu.

 
Domácí posezení u ohně

Domácí posezení u ohně

vyšlo 20.11.2010

Pohodlně sedíte rozvaleni v křesle a pomalu usrkáváte z kouřícího šálku vonící kávu. Je příjemné teplo a vy pozorujete plamínky, skotačící v krbu a vrhající odlesky do intimního přítmí pokoje. Je pro vás taková představa příjemná? Pokud ano, proč ji nerealizovat? Kromě onoho křesla a kávy je pro to potřeba to nejdůležitější – krb.

 
Napojovací díl pro krbová kamna

Napojovací díl pro krbová kamna

vyšlo 29.10.2010

Elegantní a bezproblémové řešení připojení kouřovodu krbových kamen různých průměrů v černém provedení.

 
Kvalitní české komínové systémy EKO

Kvalitní české komínové systémy EKO

vyšlo 17.9.2010

Česká společnost EKO KOMÍNY, s.r.o. jako samostatný výrobce a prodejce komínových systémů EKO vznikla v roce 2004. Již dříve (od roku 2001) však své produkty prodávala pod obchodní značkou EKO a to prostřednictvím licencovaných partnerů.

 
Stavíte nové příčky a stěny? S modrými akustickými systémy budete mít doma ticho

Stavíte nové příčky a stěny? S modrými akustickými systémy budete mít doma ticho

vyšlo 10.9.2010

Modrá akustická sádrokartonová deska Rigips je vyrobena podle speciální receptury. Má vhodně zvolenou hustotu jádra se specifickými tlumicími vlastnostmi. Díky svému unikátnímu složení dosahuje deska vysokých akustických kvalit a v konstrukci brání šíření hluku z okolních místností.

 
Turbowenty - odvětrání bez elektrické energie

Turbowenty - odvětrání bez elektrické energie

vyšlo 8.9.2010

Turbowenty jsou turbíny, které se otáčejí pomocí síly větru. Vznikající podtlak, který souvisí s průměrem zařízení, zlepšuje odtah ve větracích šachticích. Není nutné používat elektrické ventilátory, zákazníci ušetří za elektrickou energii a odpadá potřeba kabelů v těžko kontrolovatelných šachticích panelových domů a v neposlední řadě nejsou nájemníci obtěžováni hlukem ventilátorů.

 
Nemáte komín? Nevadí, pořídit ho lze i dodatečně

Nemáte komín? Nevadí, pořídit ho lze i dodatečně

vyšlo 6.9.2010

V podzimních měsících již může být nepříjemně chladno. Pro ty, kdo mají ve svém domě krb či krbová kamna, to však nemusí být problém. Tyto spotřebiče dodají dostatek tepla pro celý dům. Investice do nich se rozhodně vyplatí. Klesnou náklady na vytápění a můžete si užívat příjemné chvilky u ohně.

 
Čas pro krby

Čas pro krby

vyšlo 29.8.2010

Chystáte se stavět či rekonstruovat váš dům nebo byt? A nezapomněli jste na krb? Lidé stále touží po útulné atmosféře, vůni dřeva a praskajícím ohni - romantice, kterou nelze ničím nahradit. Ti realističtější z nás jistě nepřehlédnou ekonomické výhody, které s sebou topení v krbu přináší.

 
Úspora vytápění s pomocí konvektorů

Úspora vytápění s pomocí konvektorů

vyšlo 18.8.2010

Realizace vytápění s pomocí konvektorů přináší nejen úsporu nákladů. Konvektory jsou radiátory s nuceným oběhem vzduchu s pomocí malých tichých ventilátorů. V současné době nacházejí otopná konvektorová tělesa v domácnostech po celém světě stále větší uplatnění. Ušetřete dvakrát nákupem konvektorů přímo od výrobce společnosti Licon Heat.

 
< 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >
Terran Střechy partner

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.