7points - rozšíření balkonu

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Dvakrát delší záruka - okapy na celý život

Dvakrát delší záruka - okapy na celý život

vyšlo 16.8.2010

Snadná montáž, bezúdržbový provoz, záruka 30 let namísto dosavadních 15 a výběr z 10 odstínů, včetně metalických, jsou rozhodujícími argumenty, které si získají každého majitele domu či chalupy. Okapový systém Lindab Rainline je vyroben z nejkvalitnější švédské oceli.

 
Pohoda u krbu nejen pro zimní večery

Pohoda u krbu nejen pro zimní večery

vyšlo 13.8.2010

Širokým sortimentem různorodých typů krbů se vyznačuje náš obchod 24krby.cz. Nabízíme stovky nejen vnitřních krbů. Návrháři interiérů tak mohou sáhnout po tom pravém do vašeho domu. Nemusíte přijímat žádné kompromisy. Zprostředkováváme tak nádhernou pohodu pro setkání s přáteli i pro vychutnávání si posledního knižního bestselleru.

 
Kvalitní norská krbová kamna Nordpeis

Kvalitní norská krbová kamna Nordpeis

vyšlo 6.8.2010

Výroba krbových kamen a krbových vložek v Norsku je velmi dlouhá a sahá do historie mnoha staletí. Na tuto tradici navazuje i společnost Nordpeis, která si od svého vzniku v roce 1984 vybudovala nezaměnitelnou image a tak lze právem tvrdit, že výrobky Nordpeis jsou významnými tvůrci kultury topení dřevem v krbových kamnech.

 
Zateplení domu a rekonstrukce střechy – střešní krytiny SATJAM

Zateplení domu a rekonstrukce střechy – střešní krytiny SATJAM

vyšlo 30.7.2010

Mnoho našich čtenářů využívá nebo plánuje rekonstrukci domu s využitím dotací z programu Zelená úsporám. Společně se zateplením fasády se pak mnohdy pouští i do „větších akcí“, většinou spojených s nástavbou, přístavbou nebo výměnou střešní krytiny nebo společně se zateplením vymění alespoň okapový systém.

 
Fasádní izolace daxner®

Fasádní izolace daxner®

vyšlo 28.6.2010

Na polystyrén a minerální vlnu získáte dotaci snadno, ale fasádní izolace daxner® vedle zateplení zlepší kvalitu užívání a zachová ráz stavby.

 
Jaký je rozdíl mezi stabilizátory a turbowenty?

Jaký je rozdíl mezi stabilizátory a turbowenty?

vyšlo 12.5.2010

Dosáhnout úspory po instalaci stabilizátoru komínového tahu přibližně 35% u topení pevnými palivy a kolem 15% při topení zemním plynem znamená návratnost investice na běžném rodinném domě během 2 – 3 let.

 
Střecha je štít a koruna pro váš dům

Střecha je štít a koruna pro váš dům

vyšlo 19.4.2010

Střecha chrání váš dům jako štít a zároveň ho zdobí jako koruna. Představuje jeho nejdůležitější část, která 24 hodin každý den v roce musí odolávat všem rozmarům počasí – srážkám sněhovým i dešťovým, krupobití, vichřicím, střídání teplot i značným chemickým exhalacím. Nechejte si poradit u odborníků!

 
Komínové systémy EKO od společnosti EKO KOMÍNY s.r.o.

Komínové systémy EKO od společnosti EKO KOMÍNY s.r.o.

vyšlo 16.4.2010

Komínové systémy EKO jsou již řadu let stálicí na trhu s moderními komínovými systémy. Nabízí široký rozsah systémů od klasického třísložkového komína EKO UNIVERSAL s keramickým komínovým průduchem, komínové systémy z ušlechtilých ocelí, až po komínové systémy s komínovými průduchy tvořenými speciálním plastovým potrubím PPh.

 
Ukončení komína Absolut v novém kabátě

Ukončení komína Absolut v novém kabátě

vyšlo 26.3.2010

Řešení nadstřešní části komínu prvky Final si už jednoznačně našlo své místo na trhu se stavebními materiály. Proč jsou prvky Final mezi stavebníky a investory tak oblíbené? Odpověď je nasnadě. Stavba nadstřešní části z těchto dílů je rychlá, přesná a navíc zachovává tradiční vzhled komínu nad střechou.

 
Stabilizátory idú po Beskydech

Stabilizátory idú po Beskydech

vyšlo 10.3.2010

Beskyde, Beskyde, kdo po tobě ide – jsou slova písně, která nás napadnou, pokud se pořádně podíváme na komíny ve většině měst a obcí Beskyd, této magické oblasti naší republiky. Stabilizátory komínového tahu, resp. rychlosti větru, které vidíme, se po pětiletém působení firmy S.T.O., s. r. o. z Ostravy staly velmi častým doplňkem na komínech rodinných domů, ale i úřadů, škol a ostatních budov.

 
Kuchyňský sporák je spojením elegance a účelnosti

Kuchyňský sporák je spojením elegance a účelnosti

vyšlo 24.2.2010

Kuchyňský sporák tvoří určitě jednu z nejdůležitějších částí výbavy kuchyně v domácnosti i na chatě či chalupě, kde se hodí spíše kachlové sporáky. Takový sporák je účelným doplňkem domu či rekreační chalupy, který dotváří atmosféru klidu a pohody. Nejenže pomůže s přípravou jídla, ale celá rodina se k němu ráda vrací k odpočinku a získání nových sil.

 
Okapy v zimě – jak zabránit poškození

Okapy v zimě – jak zabránit poškození

vyšlo 15.2.2010

Propadlé a poškozené střechy, zničené okapy a římsy překvapí každou zimu řadu majitelů. Při tání bývají nejvíce poškozeny okapy. Jak se bránit a jaké nejčastější problémy vás mohou v zimním období čekat, radí Marek Dítě, odborník z firmy Lindab.

 
Jak a čím zastřešit terasu

Jak a čím zastřešit terasu

vyšlo 14.2.2010

Terasa – místo, které zpravidla těsně přiléhá k domu a rozšiřuje tak příjemně obytný prostor. Můžete jí využívat k posezení s přáteli i jako letní jídelnu - to by potom měla být situována co nejblíže ke kuchyni, můžete si jí uzpůsobit k odpočinku nebo jako zimní zahradu, kde se budete moci kochat krásou barevných květů po celý rok.

 
Ticho doma s modrými akustickými systémy

Ticho doma s modrými akustickými systémy

vyšlo 10.2.2010

Chcete stavět stěny, příčky, nebo nově rozdělovat místnosti? Při volbě stavebního materiálu je třeba zvážit nejen druh materiálu, jeho hmotnost, dobu výstavby, ale i to, jak dokáže zvukově izolovat. Bydlíte nebo pracujete v prostředí, které je hlučné? I přesto se dá proti hluku bojovat. Hluk z ostatních místností výrazně snížite s modrou akustickou sádrokartonovou deskou.

 
Soutěž Nejlepší pálená střecha roku 2009

Soutěž Nejlepší pálená střecha roku 2009

vyšlo 31.1.2010

Pokrývačské klání Pálená střecha 2009 svým 5. ročníkem potvrdilo, že konkurence mezi střechaři prudce stoupá. Deset firem si rozebralo jedenáct soutěžních cen! V soutěži o nejlepší pokrývače a pokrývačské firmy roku hodnotila odborná porota kvalitu střešních detailů i celkový vzhled přihlášených střech.

 
Zateplení obvodových zdí

Zateplení obvodových zdí

vyšlo 30.1.2010

Vyšším nákladům za paliva a energie se v současné době nevyhnou ani chaty a chalupy, které trvale neobýváme a využíváme je pouze o víkendech či dovolených k rekreačním účelům.

 
RigiProfily – nové profily pro větší pevnost sádrokartonových konstrukcí

RigiProfily – nové profily pro větší pevnost sádrokartonových konstrukcí

vyšlo 9.12.2009

Pevnost sádrokartonových konstrukcí závisí nejen na kvalitě odvedené práce, ale zejména i na kvalitě základních stavebních prvků konstrukce, kterými jsou sádrokarton a profily. Nové profily jsou výsledkem spolupráce s firmou Hadley – držitelem světového patentu na úpravu plechu, díky kterému získávají nové profily daleko lepší vlastnosti ovlivňující výslednou tuhost konstrukcí.

 
< 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >
Terran Střechy partner

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.