Garland RGG 41

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Dům s pálenou kráskou

Dům s pálenou kráskou

vyšlo 10.7.2008

Střešní krytina musí vydržet desítky let, musí být z kvalitního materiálu, lehká a rovněž musí mít dobré izolační vlastnosti. Střecha s pálenou krytinou Röben tyto požadavky do nejmenšího detailu splňuje. Navíc je krásná. A takovou střechu si zaslouží každý dům.

 
Plánujete rekonstrukci nebo pokládku nové střechy?

Plánujete rekonstrukci nebo pokládku nové střechy?

vyšlo 3.7.2008

Chystáte se na velký krok – rekonstrukci či pokládku nové střechy? Pak jsme pro vás připravili několik rad, na co si dát pozor při výběru střešní krytiny a její pokládce.

 
Výhody a nevýhody pultové střechy

Výhody a nevýhody pultové střechy

vyšlo 6.6.2008

Takzvaná pultová střecha bývá někdy nesprávně zaměňována za střechu plochou. Je sice konstrukčně podobná, ale liší se v jedné podstatné věci – její rovina je nakloněná. Ne sice tak, jako u šikmé střechy, ale přece jen.

 
Kam se posouvá příjem televizního vysílání?

Kam se posouvá příjem televizního vysílání?

vyšlo 23.5.2008

Televize je běžnou součástí našeho života, pro někoho až téměř základní. Přesto má stále jen málo lidí přehled o nových způsobech televizního vysílání a řada pojmů se jim plete. Pokud se tedy chceme dívat na televizi, máme hned několik možností.

 
Zbytečně drahé zateplení

Zbytečně drahé zateplení

vyšlo 25.3.2008

Stále významnějším parametrem každého rodinného domu je jeho energetická spotřeba. Nebývalý boom proto prožívá zateplování fasád rodinných domů. A stále častěji se zateplovací systémy používají také u novostaveb. Mnohdy se přitom jedná o zbytečnou investici, která má za úkol pouze vylepšit nedostatečné izolační parametry nevhodně zvoleného zdiva, případně napravit běžné chyby.

 
Přijímáme televizi ze satelitu

Přijímáme televizi ze satelitu

vyšlo 18.3.2008

„Mít satelit“ bylo už na sklonku socialistické éry velmi „in“, jak bychom řekli dnes. S pozdějším rozvojem kabelových televizí tato módní vlna poněkud ustoupila, přesto však vlastnictví satelitního přijímače není v současnosti ničím neobvyklým.

 
Tajemná skříňka STB

Tajemná skříňka STB

vyšlo 5.3.2008

Ne, nebudeme psát o nějaké temné záhadě naší minulosti a jedné nechvalně známé organizaci. STB je v tomto případě zkratka označující tzv. „set-top box“. Tento výraz je v médiích i mezi lidmi stále frekventovanější. Co to vlastně znamená?

 
Kdy použít stropní podhledy

Kdy použít stropní podhledy

vyšlo 17.2.2008

V různých dobách se objevovaly různé stavební styly a spolu s nimi také jejich praktické dopady, projevující se například ve výšce místností. Jednou byly stropy velmi nízko, jindy se ztrácely kdesi v nedohlednu...

 
Jak se připojit doma k internetu

Jak se připojit doma k internetu

vyšlo 8.2.2008

Možná už delší dobu uvažujete při surfování v práci, že byste si mohli pořídit internet také domů, možná jen uvažujete o změně stávajícího připojení… Z čeho můžete v dnešní dynamické době vybírat?

 
Jak ochočit denní světlo? Světlovody

Jak ochočit denní světlo? Světlovody

vyšlo 7.2.2008

V mnoha starších i nově stavěných budovách najdete prostory, kam z dispozičních důvodů není možné umístit okna. Týká se to často i nově budovaných a poměrně oblíbených půdních vestaveb, kde sice v okrajových místnostech mohou být střešní okna, avšak do vnitřních už se denní světlo tak snadno nedostane.

 
Plech na střeše - ano či ne?

Plech na střeše - ano či ne?

vyšlo 2.11.2007

Jen málokterý druh střešní krytiny se setkává s tak rozporuplnými reakcemi, jako plech. Čas od času se na webu objeví článek více nebo méně propagační, vyzdvihující výhody plechové střechy, a hned se vyrojí spousta diskutérů, kteří toto řešení vyzdvihují do nebe, nebo naopak haní a zatracují.

 
Vytápíme infra kamny

Vytápíme infra kamny

vyšlo 30.9.2007

Jedním z druhů topidel jsou i plynová infra kamna. Proč se tak vlastně nazývají a čím se liší od „normálních“ plynových kamen?

 
Tepelné izolace z přírodních materiálů

Tepelné izolace z přírodních materiálů

vyšlo 19.9.2007

V současnosti již téměř nikdo nestaví bez tepelné izolace a hromadně se zateplují i starší objekty. Nejčastěji používanými izolačními materiály jsou u nás zřejmě minerální vata a zejména polystyren, případně polyuretan. Ale zkušenosti ze světa ukazují, že jako v mnoha jiných případech, i u tepelné izolace se lidé začínají vracet k přírodním materiálům.

 
Hrátky s půdním prostorem

Hrátky s půdním prostorem

vyšlo 28.8.2007

Členění prostoru půdy může být velmi zajímavé. Půdy totiž neobsahují omezující nosné zdi a někdy také disponují nadstandardní výškou, takže se dá do nich vložit vestavěné patro.

 
Použití tepelně izolačních omítek

Použití tepelně izolačních omítek

vyšlo 14.8.2007

Lidé konečně přišli na to, že snižování spotřeby energie se vyplatí nejen z důvodů menší zátěže životního prostředí, ale i ekonomicky. Týká se to samozřejmě i úspor energií a tím i nákladů na vytápění domů. Staré budovy se proto houfně zateplují, novostavby bývají již téměř výhradně stavěny s využitím některého zateplovacího systému.

 
Reklamštinou mluví i výrobci komínů

Reklamštinou mluví i výrobci komínů

vyšlo 23.7.2007

I mezi výrobci komínových systémů se mluví reklamštinou. V tomto případě jde o slovo „univerzální“. Na českém trhu existuje hodně „univerzálních“ komínových systémů, ale pouze několik z nich má svoji univerzálnost prověřenou podle nových evropských norem.

 
Je libo klobásky z domácí udírny?

Je libo klobásky z domácí udírny?

vyšlo 29.6.2007

Máte rádi domácí klobásky? A co třeba uzený sýr? Že ano? Pak by možná nebylo od věci popřemýšlet nad domácí udírnou. Stačí k tomu poměrně nevelká zahrádka, nějaký ten materiál a trocha zručnosti.

 
< 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >
Mediterran Generon

Reklama

Náš tip

BYTELNÝ PLASTOVÝ STŮL Z „TRAPLASTU“

Bezúdržbový stůl Piknik pro celoroční používání si můžete pořídit samostatně nebo s našimi plastovými lavičkami. Poslouží u domu, na zahradě, u chalupy i jako městský mobiliář.

 

KUCHYŇSKÝ ROBOT SOGO

Multifunkční smart kuchyňský robot SOGO SS-14565 je skvělý pomocník do kuchyně a zastane práci mnoha klasických domácích spotřebičů - funguje jako mixér, strouhač, sekáček, mlýnek na maso, parní hrnec, polévkovar, šlehač či hnětač těsta. 

 

Hydromasážní a vířivé vany se světlem

Akce! Vybrané modely masážních a vířivých van za super ceny. Rádi relaxujete ve vaně po dlouhém a náročném dni? Právě pro Vás vyrábíme kvalitní vany vybavené jak hydromasáží, tak i jemnou AIR masáží. Česká výroba, prodloužená záruka, odborná montáž. Vše zajistíme.

 

Nábytek na balkon Adriana 1+2

Elegantní set dvou křesel a stolku skvěle doplní čtecí koutek v obýváku nebo posezení s kávou na terase. Jednotný design usnadní práci při plánování interiéru a kombinace černé barvy se světlým ratanem vytváří moderní vzhled, který vypadá skvěle jednoduše všude.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.