Porfix - jarní akce 2024

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Nová zelená úsporám Light nyní i pro rodiny pobírající přídavek na dítě

Nová zelená úsporám Light nyní i pro rodiny pobírající přídavek na dítě

vyšlo 9.2.2024

Program Nová zelená úsporám Light pro nízkopříjmové domácnosti pokračuje a od 17.1.2024 mohou žádat i domácnosti, kde pobíral některý ze členů domácnosti přídavek na dítě. Na co konkrétně lze dotaci čerpat a jak postupovat?

 
Když nechcete sádrokarton, jaké máte další alternativy?

Když nechcete sádrokarton, jaké máte další alternativy?

vyšlo 24.1.2024

Pokud jste dostali stavební horečku a rozhodli jste se vrhnout do přestavby bytu, nebo to berete z gruntu a stavíte si svůj nový dům, budete dříve či později možná řešit problém: sádrokarton – ano či ne?. Vězte, že alternativ je na trhu stále větší množství.

 
Nejsnadnější cesta k úspoře vede přes kvalitní zateplení stropu

Nejsnadnější cesta k úspoře vede přes kvalitní zateplení stropu

vyšlo 15.1.2024

S cenami za energie se potýkáme rok co rok. Každý rok si také slibujeme, že už s tím musíme něco udělat. Nakupujeme úsporné žárovky, pořizujeme spotřebiče s nejvyšší značkou úspory nebo se snažíme méně topit. Ale musí být i jiná varianta, jak ovlivnit cenu energií alespoň nepřímo. Podstatně omezit její spotřebu. Máme možnost, která je velmi efektivní a přitom levná. Nemůžeme úplně přestat topit, to bychom v zimě zmrzli. Můžeme však významně náklady na topení omezit.

 
Vybíráte foukanou izolaci? Zajímejte se o vlastnosti, které izolace nabízí

Vybíráte foukanou izolaci? Zajímejte se o vlastnosti, které izolace nabízí

vyšlo 5.1.2024

V dnešní době, kdy náklady na energie neustále rostou, je energetická účinnost staveb velké téma. Každý hledá ty nejefektivnější metody, jak ušetřit. Zásadní je pečlivě vybírat zateplení domu, abychom udrželi teplo domova uvnitř a neunikalo ven.

 
Ekologické zateplování nejen historických budov

Ekologické zateplování nejen historických budov

vyšlo 13.12.2023

Zateplovat historicky cenné budovy, památky, chalupy, stavení, městské domy i panská a šlechtická sídla lze i ekologicky s využitím přírodních recyklovaných materiálů, např. z recyklovaného papíru. Recyklací 1 kg papíru ušetříte téměř 1 kg emisí CO2 a emisí metanu, které by vznikly jeho skládkováním.

 
Jak na čištění krbových skel - chemie i rady našich babiček

Jak na čištění krbových skel - chemie i rady našich babiček

vyšlo 18.11.2023

Kdo vlastní krb nebo krbová kamna jistě ví, že teplo z ohně žádné byť sebelepší radiátory nenahradí. S prací kolem krbu je to sice složitější, než otočit ventilem na radiátoru, výsledek však stojí za to. Plápolající oheň a praskající dřevo je opravdovým kouzlem domova. Někdy se ale stane, že tančící plamínky ohně zmizí za začernalým a znečištěným sklem. Zde najdete pár rad k tomu, jak udržet krbové sklo krásně čisté.

 
Řezivo pro velké firmy, řemeslníky i kutily

Řezivo pro velké firmy, řemeslníky i kutily

vyšlo 1.11.2023

Pila v Lesonicích leží hned u silnice vedle zámku. Vůni dřeva cítí každý, kdo projíždí kolem, ovšem až při osobní návštěvě zjistíte, o jak moderní provoz se jedná. Pila patří firmě FILKO, která kromě kompletní realizace střech vyrábí také vlastní betonovou střešní krytinu. Dřevovýrobou z vlastní pily pokrývá nejen vlastní potřebu, ale nabízí řezivo také širokému okruhu zájemců z řad firem a koncových zákazníků.

 
Kamna jako alternativa krbové vložky

Kamna jako alternativa krbové vložky

vyšlo 14.10.2023

Pořízení krbové vložky s sebou přináší nezanedbatelné náklady na stavbu krbové obestavby. Kamna BEF KOMPAKT představují alternativu, která nabízí velké krbové sklo a zároveň není finančně prostorově náročná.

 
Optimální zateplení foukanou izolací

Optimální zateplení foukanou izolací

vyšlo 12.10.2023

Prioritou optimálního zateplení je snaha o snížení nákladů na bydlení a snížení závislosti maloodběratelů v exponovaných obdobích na dodavatelích energie. Optimální síla zateplení je stanovena tak, aby celoročně nedocházelo k vyšším výkyvům teplot v našich domovech, a to jak v zimních mrazivých dnech, tak i v letních horkých měsících.

 
Chcete ušetřit za energie? Zateplete strop a získejte až 100 000 Kč zpět!

Chcete ušetřit za energie? Zateplete strop a získejte až 100 000 Kč zpět!

vyšlo 9.10.2023

Každou zimu z nedostatečně zatepleného domu utíká teplo za tisíce korun. Teplo je stále dražší a dělá nám čím dál větší starosti. Proč s tím tedy něco neudělat a nevyužít ušetřené peníze jinde?

 
Krbová kamna a krbové vložky s teplovodním výměníkem: moderní a efektivní vytápění

Krbová kamna a krbové vložky s teplovodním výměníkem: moderní a efektivní vytápění

vyšlo 4.10.2023

Krbová kamna a krbové vložky s integrovaným teplovodním výměníkem nejenže přinášejí estetický pohled na živý plamen, ale také vám umožní se stát hlavním dodavatelem tepla pro vaši nemovitost. Tato speciálně navržená topidla zvládnou efektivně vyhřát celý dům a snížit tak nemalé měsíční náklady na energie. Samozřejmě výsledek bude záviset na charakteristikách vašeho domova, způsobu přenosu tepla, konkrétním technickém řešení a vašich specifických požadavcích.

 
Kotle na pelety Artel – kompaktní kotle s vynikajícími parametry

Kotle na pelety Artel – kompaktní kotle s vynikajícími parametry

vyšlo 13.9.2023

Kotle na pelety Artel jsou skvělým řešením pro všechny, kdo hledají kompaktní kotel s minimální údržbou a za dostupnou cenu. Průměrná doba hoření je 2 až 3 dny a kotel lze využít i k ohřevu užitkové vody.

 
Jak vybrat vhodnou izolaci pro váš dům?

Jak vybrat vhodnou izolaci pro váš dům?

vyšlo 8.9.2023

Způsobů, jak zateplit rodinný dům, je hned několik a použít můžete různé druhy izolací. Mimo ceny se izolační materiály liší i způsobem aplikace, životností a dalšími vlastnostmi. Jak se v nabídce orientovat a podle čeho izolaci vybírat?

 
Kde hledat kvalitní firmy a řemeslníky?

Kde hledat kvalitní firmy a řemeslníky?

vyšlo 20.6.2023

Problém s nedostatkem řemeslníků a firem na které se může zákazník spolehnout trvá mnoho let. Každý, kdo vyžaduje jakoukoliv službu si přeje aby s ním dodavatel komunikoval příjemně, uměl mu poradit, aby platební podmínky byly jasné a nezamlžené. Pokud dodavatel poskytuje určité práce, tak je pro zákazníka důležité, aby technologický postup byl jasný a zákazník věděl jak se bude postupovat a jaký přesně bude výsledek.

 
Podle čeho vybrat krb do domácnosti?

Podle čeho vybrat krb do domácnosti?

vyšlo 20.6.2023

Krb je pomocník, který nezajišťuje pouze teplo, ale navozuje také příjemnou atmosféru. Vzhledem k tomu, že si jej většina z nás pořizuje pouze jednou za život, je potřeba jeho výběru věnovat náležitou pozornost. Důvodem je vyšší pořizovací cena. Kromě toho špatně zvolená varianta může být příčinou i celé řady nepříjemností.

 
Oplechování střechy ochrání vaší střešní krytinu i konstrukci

Oplechování střechy ochrání vaší střešní krytinu i konstrukci

vyšlo 29.5.2023

Žádná střecha se neobejde bez klempířských prvků, které chrání střešní konstrukci před zatékáním. U oplechování a lišt je velmi důležité, aby byly vyrobeny z kvalitních materiálů a přesně seděly na danou střechu.

 
Nová Zelená Úsporám light

Nová Zelená Úsporám light

vyšlo 3.5.2023

Vítejte v roce 2023, v roce, ve kterém se podařilo Státnímu fondu životního prostředí spustit program, který je otevřen zateplování, a to i lidem, kteří nemají potřebnou hotovost.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Terran Střechy partner

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTEL

Masivní postel z dubu model JESSIE splní nejpřísnější nároky na retro design a moderní funkčnost ložnice z masivního dřeva. Právě díky tomuto materiálu je rám celé postele stabilní.

 

ZÁBRANY KVĚTINOVÝCH TRUHLÍKŮ

Nenápadné a praktické zábrany květinových truhlíků Dastech spolehlivě zajistí umístění květin na okenních parapetech a zabezpečí je proti nechtěnému pádu.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.