Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Nová zelená úsporám – čerpejte dotace třeba na zateplení domu nebo výměnu oken

Nová zelená úsporám – čerpejte dotace třeba na zateplení domu nebo výměnu oken

vyšlo 2.3.2018

Projekty Zelená úsporám a Nová zelená úsporám nejsou mezi majiteli rodinných a bytových domů novými pojmy. Mnozí již díky dotačním titulům zateplili fasády, vyměnili okna a dveře nebo zateplili střechu. Aktuálně je aktivní Nová zelená úsporám 2014 – 2021, do níž je stále možné zasílat žádosti. Na co lze tedy čerpat dotace a jak postupovat?

 
Krytina FILKO-SUPERLAK – dokonale hladký povrch se samočisticí schopností

Krytina FILKO-SUPERLAK – dokonale hladký povrch se samočisticí schopností

vyšlo 2.2.2018

Betonové střešní tašky patří mezi nejoblíbenější střešní krytiny zejména pro svou odolnost a dlouhou životnost. Povrch střešní tašky by měl být co nejhladší, aby na střeše neulpívaly nečistoty, které by životnost střechy mohly zkracovat. Výrobce betonových střešních tašek FILKO proto přichází s novinkou v podobě tašek FILKO-SUPERLAK.

 
Správná izolace plochých střech

Správná izolace plochých střech

vyšlo 12.12.2017

Plochou střechu najdeme nejen na panelových bytových domech, školách, školkách, administrativních budovách, ale také na rodinných domech. Všechny tyto objekty potřebují dokonalou izolaci střechy, aby nedocházelo k zatékání. Jak postupovat při izolaci nové ploché střechy nebo rekonstrukci té staré?

 
Univerzální komínový systém pro všechny druhy paliv

Univerzální komínový systém pro všechny druhy paliv

vyšlo 23.11.2017

Pokud hledáte opravdu univerzální komínový systém pro všechny druhy paliv, pro suchý i mokrý provoz, bezpečný a odolný vůči vysokým teplotám i požáru, bude vás určitě zajímat následující článek.

 
Plynové krby -  romantika i teplo bez komína

Plynové krby - romantika i teplo bez komína

vyšlo 10.11.2017

Kdo z nás by nezatoužil po opravdovém krbu v obývacím pokoji. Už jen samotný pohled na něj v nás vzbuzuje dojem tepla a příjemného pocitu. Co když už ale doma není prostor pro komín? Musíte se nutně svého snu vzdát?

 
Jak vybírat krbovou vložku do nízkoenergetického a pasivního domu?

Jak vybírat krbovou vložku do nízkoenergetického a pasivního domu?

vyšlo 7.11.2017

Na výběr krbové vložky byste měli myslet už při plánování a projektování domu. Zvláště pokud chcete stavět nízkoenergetický dům, kterých je dnes mezi novostavbami naprostá většina. Pozornost byste měli věnovat umístění krbu a hlavně výkonu, který pro nízkoenergetické nebo pasivní domy nemusí být velký. V každém případě si nechejte poradit od odborníků.

 
Stříkaná izolace EXY spray systém – nová generace izolací od základů až po střechu

Stříkaná izolace EXY spray systém – nová generace izolací od základů až po střechu

vyšlo 5.10.2017

Prémiová řada stříkané pěnové izolace EXY spray systém českého výrobce HONTER Company nabízí široké spektrum využití podle místa použití od základů domu až po střechu a v interiéru i exteriéru nabízí otevřenou a uzavřenou strukturu buněk. EXY spray systém zajistí izolační vrstvu, která ušetří až 70 % nákladů na vytápění oproti nejpoužívanějším zateplovacím systémům.

 
Slevový poukaz na stavební materiály finišuje…

Slevový poukaz na stavební materiály finišuje…

vyšlo 2.10.2017

S podzimním počasím přichází exkluzivní SLEVOVÝ POUKAZ „Stavte výhodně“, který vám značně sníží rozpočet při stavbě či rekonstrukci domu. Nabízí kvalitní stavební materiál za neopakovatelné ceny. Ale pozor, již jen pár dní můžete získat zdicí materiál, pálené střešní tašky, komínový systém, potrubí či okna a dveře s garantovanou slevou ve výši až 50 %!

 
Designový krb Cara C jako umělecké dílo

Designový krb Cara C jako umělecké dílo

vyšlo 31.7.2017

Kouzlo ohně v rovnováze s estetikou a technikou. Designový akumulační krb Romotop CARA C 03 reaguje na trendy a potřeby moderní interiérové architektury. Citlivě vyvážené vnější proporce, čisté linie a dominující velkoplošné třístranné prosklení vytváří impozantní celek oslovující nejnáročnější zákazníky.

 
Jak vyrovnat podlahu?

Jak vyrovnat podlahu?

vyšlo 21.6.2017

Vcelku běžná záležitost. Nejprve se udělá základová deska, na její rovinatost se nehledí. Podobně je to i se stropem. Však tam ještě nakonec bude celá skladba podlahy… Když pak firma, která aplikuje anhydrit, změří několikacentimetrové rozdíly, nastává problém, jak to co nejlépe vyřešit. Navíc po podlaze jsou tažené rozvody vody, a různé husí krky a ty je zapotřebí také inteligentně zalít.

 
Hlavní výhody foukané minerální izolace

Hlavní výhody foukané minerální izolace

vyšlo 29.4.2017

Druhů izolace je v současné době na trhu poměrně dost a pro naprostého laika je orientace v nich obtížná. Dobře zaizolovaný dům je přitom klíčem k úspoře nákladů i zdravému prostředí v domě. Pojďme se nyní blíže podívat na jeden oblíbený izolant – foukanou minerální izolaci.

 
S vůní jara přichází vůně nového a cenově výhodného bydlení

S vůní jara přichází vůně nového a cenově výhodného bydlení

vyšlo 12.4.2017

Stavět nebo rekonstruovat? Toť otázka… S námi ušetříte, ať se rozhodnete jakkoliv! Exkluzivní SLEVOVÝ POUKAZ „Stavte výhodně“ vám rapidně sníží výdaje vynaložené za kvalitní stavební materiál, a to až o polovinu. Potřebujete-li zdicí materiál, pálenou střešní krytinu, komínový systém, potrubí či okna a dveře, pak vám garantujeme slevu až 50 % a další výhody.

 
AKU vytápění - teplovzdušné podlahové vytápění krbem

AKU vytápění - teplovzdušné podlahové vytápění krbem

vyšlo 8.4.2017

Mnoho majitelů zateplených rodinných domů řeší problém, jak zajistit v místnosti při vytápění krbem tepelnou pohodu? V pokoji u krbu je nesnesitelné horko a přitom v ostatních místnostech zima. Problém pomůže vyřešit teplovzdušný akumulační podlahový systém určený především do nízkoenergetických a pasivních domů, ale i na chalupy.

 
Vše a ještě více o střešních taškách TERRAN

Vše a ještě více o střešních taškách TERRAN

vyšlo 3.4.2017

Vybíráte novou střechu nebo plánujete rekonstrukci a potřebujete poradit? Mezi oblíbené patří v posledních letech střešní krytiny TERRAN, které nabízí široký sortiment, bohatý výběr barev a tvarů, výborné služby a jako jediné mezi výrobci betonových střešních krytin až 50 letou záruku.

 
Akumulační sálavé krby - úsporné a zdravé vytápění, vhodné i do nízkoenergetických domů

Akumulační sálavé krby - úsporné a zdravé vytápění, vhodné i do nízkoenergetických domů

vyšlo 29.3.2017

Výstavba nízkoenergetických rodinných i bytových domů je dnes již standardem a i majitelé starších domů se snaží na energiích co nejvíce ušetřit, své domy zateplují a vybavují nízkoenergetickými spotřebiči a zdroji energie. Krby a krbová kamna jsou stále efektivnější s minimálními nároky na údržbu a přikládání. Další přidanou hodnotou pak může být sálavá obestavba, která teplo akumuluje a sálá jej do místnosti dlouhé hodiny.

 
Projekt Nová zelená úsporám – na co a jak čerpat dotace?

Projekt Nová zelená úsporám – na co a jak čerpat dotace?

vyšlo 8.2.2017

Dotační titul Nová zelená úsporám navazuje na velmi úspěšný projekt Zelená úsporám z let 2009 – 2012. V současné době je aktivní Nová zelená úsporám 2014 – 2021, do níž je stále možné zasílat žádosti. Aktuálně jsou vyhlášeny výzvy pro rodinné a bytové domy. Jak postupovat v případě žádosti a na jaké projekty je možné dotace čerpat?

 
Výhody a nevýhody vytápění plynovými topidly

Výhody a nevýhody vytápění plynovými topidly

vyšlo 31.1.2017

Teplo domova - ne nadarmo se toto slovní spojení ujalo v českých domácnostech jako základ rodinného bydlení. Jestliže renovujete nebo vybíráte zcela nový systém vytápění do své domácnosti, měli byste pečlivě zvážit všechny dostupné varianty, neboť každý z vytápěcích systémů má svá pro i proti. V následujícím článku se blíže podíváme na plynová topidla.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >
Terran Střechy partner

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

POSTELE Z MASIVU

Postel z masivního malajského dubu je určená pro vysoké matrace, které budou na posteli vypadat nejlépe. Čalouněné čelo této masivní postele je výškově nastavitelné.

 

MULTIFUNKČNÍ ZAHRADNÍ TYČ

Multifunkční tyče jsou kouzelným a praktickým doplňkem Vašich relaxačních a pěstebních ploch. Nejčastěji se používá jako stojan na krmítko, ptačí budku nebo pro maketu havrana, který plaší ptactvo od vašich ovocných stromů a keřů.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.