IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Jak fungují akumulační kamna a kam se hodí?

Jak fungují akumulační kamna a kam se hodí?

vyšlo 5.11.2013

Jedním z osvědčených způsobů vytápění menších domů a bytů jsou akumulační kamna, která je možné využít všude tam, kde není zaveden plyn a nechceme topit ani tuhými palivy. Jejich výhoda spočívá ve schopnosti „uskladňování“ energie v době levnějšího tzv. nízkého tarifu, čímž se výrazně šetří peníze.

 
Rohová krbová vložka Angle – spolehlivý zdroj tepla pro Vaší domácnost

Rohová krbová vložka Angle – spolehlivý zdroj tepla pro Vaší domácnost

vyšlo 1.11.2013

Hledáte spolehlivý způsob vytápění Vaší domácnosti, který snoubí kvalitu provedení a elegantní, čistý desing? Odpověď na tyto otázky přináší firma Romotop spol. s.r.o se sídlem v Suchdole nad Odrou a její revoluční provedení rohové krbové vložky Angle.

 
Chytrá izolace® pro jednadvacáté století

Chytrá izolace® pro jednadvacáté století

vyšlo 30.10.2013

V zimě hřeje, v létě chladí. To je dnes již známý slogan Chytré izolace®, vysoce expanzní tepelné izolace, která po aplikaci stonásobně zvětší svůj objem a je tak schopna vyplnit jakýkoli konstrukční detail. Po 15 sekundách expanze je pěna tvarově stálá. Chytrá izolace® se dá aplikovat při teplotách do -38 °C a přilne k jakémukoli povrchu.

 
Krby a kamna – tipy i rady

Krby a kamna – tipy i rady

vyšlo 20.10.2013

Krby a kamna se hodí všude tam, kde je třeba spolehlivého zdroje vytápění a zároveň se žádá zajímavý estetický prvek. Krby, krbové vložky i obestavby nebo kachlová kamna tak jistě naleznou mnohá uplatnění.

 
Krbová kamna – nejenže oživí váš interiér, krásně se u nich ohřejete a také ušetříte!

Krbová kamna – nejenže oživí váš interiér, krásně se u nich ohřejete a také ušetříte!

vyšlo 17.10.2013

Léto už je nenávratně pryč a o slovo se hlásí studené zimní večery. Chcete svojí domácnost probarvit záblesky plápolajícího ohně a navíc dům nebo byt za nízké náklady vytopit? Máme pro vás řešení – pořiďte si krbová kamna!

 
Světlovody pro nízkoenergetické domy

Světlovody pro nízkoenergetické domy

vyšlo 14.10.2013

Neplaťte zbytečně za elektřinu a začněte doma pro osvětlení místností využívat přirozené denní světlo, které nejenže je zdravé, ale navíc je zadarmo. Pomocí světlovodů ALLUX je dnes možné přivést příjemné denní světlo dokonce i do nízkoenergetických domů a to bez obav z tepelných ztrát. Využívejte osvětlení bez energetických nároků!

 
Nepodceňujte čištění a revize komínů

Nepodceňujte čištění a revize komínů

vyšlo 1.10.2013

Čištění komínů se v posledních letech bralo poměrně na lehkou váhu. Potkat ve městech kominíka bylo téměř nemožné, avšak nevyčištěné komíny mohou způsobit a bohužel i způsobují tak velké problémy, končící velmi často neštěstím, že se i vláda rozhodla pro obnovení údržby komínů něco udělat a dne 1. března 2010 vydala nařízení vlády, které upravuje podmínky bezpečného provozu komínů a kouřovodů.

 
Využijte možnost získat jedinečné slevy na špičkové materiály

Využijte možnost získat jedinečné slevy na špičkové materiály

vyšlo 22.9.2013

Při výstavbě rodinného domu nyní můžete výrazně uspořit, a přitom budete stavět z vynikajícího stavebního materiálu. Komínové systémy ABSOLUT, UNI*** PLUS a STABIL můžete nyní získat se slevou až 33%.

 
Betonová střešní krytina BESK

Betonová střešní krytina BESK

vyšlo 17.9.2013

Společnost BESK, která vznikla v prosinci 1991, se za téměř dvacet let svého působení na českém stavebním trhu zařadila mezi přední výrobce betonové střešní krytiny. Vysokou kvalitu tašek BESK nejlépe dokládá třicetiletá záruka na užitné vlastnosti.

 
Bydlet v tichu – jak postupovat při odhlučnění bytu

Bydlet v tichu – jak postupovat při odhlučnění bytu

vyšlo 15.9.2013

Bydlíte-li na samotě u lesa, je pro vás hluk spíše občasnou záležitostí víkendových sekaček na trávu. Ve městě je však hluk všude a může se stát nevítaným hostem i doma.

 
Kamna na tuhá paliva se sporákem a troubou nejen na chalupu

Kamna na tuhá paliva se sporákem a troubou nejen na chalupu

vyšlo 14.9.2013

Vzhledem k tomu, že se energie neustále zdražují a neobnovitelné zdroje neustále ubývají, staly se sporáky na tuhá paliva vyhledávaným vybavením kuchyní českých chat a chalup. Zvládají totiž hned několik věcí najednou – zatopit, ohřát vodu, uvařit i upéct. Právě multifunkčnost patří k hlavním přednostem sporáků na pevná paliva.

 
Jak vyzrát na pořízení ideálního kotle?

Jak vyzrát na pořízení ideálního kotle?

vyšlo 10.9.2013

Nabídka kotlů je dnes skutečně pestrá, pojďme se tedy alespoň v krátkosti přiblížit některé typy, které by se Vám mohly hodit domů anebo do dalších prostor.

 
Chytří stavebníci používají Chytrou izolaci®

Chytří stavebníci používají Chytrou izolaci®

vyšlo 9.9.2013

Pouštíte se do rekonstrukce svého bydlení, anebo stavíte na zelené louce? Seznamte se s nejnovějšími trendy v oblasti izolačních materiálů a nechte se inspirovat chytrými stavebníky. Chytří stavebníci totiž používají Chytrou izolaci®. Prozradíme Vám proč.

 
Nerezové komíny SPIROFLEX - kompletní stavba komínů včetně revize

Nerezové komíny SPIROFLEX - kompletní stavba komínů včetně revize

vyšlo 5.9.2013

U každé stavby je potřeba vyřešit otázku odvodu emisí. Ideálním řešením pro rodinné domy, chaty a další objekty jsou nerezové komíny, které vynikají vysokou kvalitou. Jejich výhodou je jednoduchá instalace, bezpečnost a dlouhá životnost. Kompletní realizací staveb nerezových komínových systémů SPIROFLEX se zabývá firma MBTerm-krby s.r.o.

 
Hrubou stavbou z materiálů KM BETA ušetříte nyní až 40%

Hrubou stavbou z materiálů KM BETA ušetříte nyní až 40%

vyšlo 4.9.2013

Výběr stavebních materiálů pro hrubou stavbu může být snadnější, než se zdá. Pořídíte-li je od jediného osvědčeného dodavatele, ušetříte si starosti i zbytečné náklady. Výhodou e-shopu je i nákup veškerého materiálu na jednom místě a od jediného dodavatele, navíc z pohodlí domova.

 
Jaký komín vybrat do svého rodinného domu?

Jaký komín vybrat do svého rodinného domu?

vyšlo 26.8.2013

Novostavbu, na níž by chyběl komín, je dnes takřka nemožné najít. Jaký však vybrat? Protože komín slouží k odvodu spalin a musí odolávat velkému a dlouhodobému zatížení, měl by být v první řadě bezpečný a spolehlivý. Zajímavé řešení nabízejí například komínové systémy Schiedel.

 
Kompletní stavba krbů od výběru vložky až po montáž a obestavbu

Kompletní stavba krbů od výběru vložky až po montáž a obestavbu

vyšlo 20.8.2013

Není nic příjemnějšího, než si po náročném dni odpočinout u hořícího krbu. Že ho ještě nemáte? Obraťte se na firmu MBTerm-krby s.r.o., která se postará o kompletní realizaci vašeho krbu, od výběru krbové vložky až po samotnou montáž krbu. Firma nabízí kvalitní krbové vložky Unico, které jsou novinkou na českém trhu.

 
< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
Terran Střechy partner

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.