Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
 Zelená střecha jako místo pro odpočinek s důrazem na ekologii

Zelená střecha jako místo pro odpočinek s důrazem na ekologii

vyšlo 10.7.2013

Jedním z netradičních typů střešního pláště je tzv. zelená střecha, která se stává čím dál populárnější vzhledem k rostoucímu zájmu o životní prostředí. Má pozitivní přínos nejen pro majitele domu, ale i pro širokou veřejnost, neboť je vysoce ekonomická, ale také ekologická. Jak vlastně taková zelená střecha vypadá a jak se buduje?

 
Rekonstruovatelná neboli odvětrávaná fasáda do záplavových oblastí

Rekonstruovatelná neboli odvětrávaná fasáda do záplavových oblastí

vyšlo 8.7.2013

Novým typem fasád pro rodinné domy jsou odvětrané fasády. Zkušenosti z loňských i letošních záplav potvrdily, že tento typ fasád je ideálním stavebním řešením pro domy v záplavových územích. Pokud byl dům zasažen povodní, jeho fasáda se jednoduše odmontuje, izolace se vysuší a poté se zdivo vrátí zpátky.

 
Sanace vlhkého zdiva jako účinný boj s plísní

Sanace vlhkého zdiva jako účinný boj s plísní

vyšlo 4.7.2013

Pokud se ve vašem domě, bytě, nebo třeba na chalupě objevila na stěnách plíseň, je nutné s ní začít okamžitě bojovat. Jestliže je z místností cítit všudypřítomnou vlhkost a nepříjemný zápach, musíte plíseň najít a co nejdříve zničit. Její vlákna totiž pomalu rozkládají napadený materiál a navíc by se její přítomnost mohla v budoucnu projevit i na vašem zdraví.

 
Kamna HAAS+SOHN – revoluční řešení pro vaše bydlení

Kamna HAAS+SOHN – revoluční řešení pro vaše bydlení

vyšlo 2.6.2013

Čas dlouhých zimních večerů je sice na míle vzdálen, ale přesto možná již teď přemýšlíte o pořízení nového zdroje vytápění. Zvláště v tomto proměnlivém počasí a výkyvech venkovních teplot je příjemné si přitopit. Společnost HAAS+SOHN Rukov si dovoluje Vám nabídnout, jak spojit příjemné s užitečným.

 
Nová zelená úsporám – získejte opět dotaci na rodinný nebo bytový dům

Nová zelená úsporám – získejte opět dotaci na rodinný nebo bytový dům

vyšlo 31.5.2013

Věděli jste, že i v tomto roce můžete získat dotaci na váš rodinný dům a levnější bydlení? Dotační program Nová zelená úsporám je zaměřen na investice do energetických úspor u rekonstrukcí i novostaveb. Jelikož představuje vytápění stále jednu z nejvyšších položek rodinných rozpočtů, jsou energetické úspory stále hlavním trendem současného bydlení.

 
Nebojte se rekonstrukce a opravy střechy

Nebojte se rekonstrukce a opravy střechy

vyšlo 29.5.2013

Aby bylo naše bydlení spokojené, je třeba mít kvalitní střechu, na kterou je možné se spolehnout. Čas od času je třeba střešní krytinu opravit, nebo dokonce podstoupit kompletní rekonstrukci. Ať je vaše střecha šikmá nebo plochá, díky společnosti PZ trading s. r. o. bude brzy zase jako nová.

 
Je asfaltový šindel vhodná střešní krytina?

Je asfaltový šindel vhodná střešní krytina?

vyšlo 22.5.2013

Ano i ne. Asfaltový šindel je velmi lehký a snadný k pokládce, ovšem ne na každý dům se hodí. Pokud ale plánujete rekonstrukci střechy nebo stavíte rodinný dům, měli byste i tzv. kanadský šindel zařadit do uzšího výběru.

 
Rychlá rekonstrukce interiéru? Se sádrokartonem.

Rychlá rekonstrukce interiéru? Se sádrokartonem.

vyšlo 15.5.2013

Jedním z chytrých a vyzkoušených způsobů rekonstrukcí interiéru je použití sádrokartonových systémů. Neomezují fantazii projektanta ani investora, splní všechny požadavky na moderní bydlení a navíc zajistí kvalitní zvukovou izolaci v interiéru.

 
Betonové doplňky prodlouží životnost střechy

Betonové doplňky prodlouží životnost střechy

vyšlo 6.5.2013

Doplňky tvoří důležitou součást každé střechy. Pokud by jejich životnost odpovídala taškám, bylo by tak možné prodloužit životnost střešního systému až několikanásobně. KM Beta proto nabízí doplňky betonové, které nahrazují obvyklý plast. A pozor, u KM BETA teď platí sleva -35 % na základní krytinu!

 
Využijte možnost získat POUKAZ NA DŮM

Využijte možnost získat POUKAZ NA DŮM

vyšlo 21.4.2013

Při výstavbě rodinného domu nyní můžete výrazně uspořit, a přitom budete stavět z vynikajícího stavebního materiálu. Tři silní výrobci se spojili, aby nabídli své výrobky stavebníkům.

 
Česká stavební akademie ocenila řešení pro rekonstrukce Rigips

Česká stavební akademie ocenila řešení pro rekonstrukce Rigips

vyšlo 10.4.2013

Nosná konstrukční deska RigiStabil získala zlatou cenu a bílá přírodní sádrová stěrka Rimano Glet XL dostala bronzovou cenu v soutěži České stavební akademie o Výrobek – technologii roku 2012.

 
Střešní krytiny Mediterran představují  ideální řešení pro každou střechu

Střešní krytiny Mediterran představují ideální řešení pro každou střechu

vyšlo 20.3.2013

Novostavba i rekonstrukce s sebou nesou spoustu rozhodování. Vybrat musíte vhodné cihly, topení, podlahové krytiny a v neposlední řadě také střešní krytiny.

 
Průkaz energetické náročnosti budov – změny od 1. 1. 2013

Průkaz energetické náročnosti budov – změny od 1. 1. 2013

vyšlo 21.2.2013

Chcete prodat dům či byt? Asi byste měli vědět, že budete potřebovat průkaz energetické náročnosti budovy. Že nevíte, o co se jedná? V tomto článku se seznámíme s problematikou energetických štítků a energetické náročnosti budov a povíme si také, na kolik nás tyto inovace spojené s novelou zákona o hospodaření s energií vyjdou.

 
Vaše topení.cz - vše pro vytápění, rozvod a ohřev vody, kanalizaci a zařízení koupelen

Vaše topení.cz - vše pro vytápění, rozvod a ohřev vody, kanalizaci a zařízení koupelen

vyšlo 9.1.2013

Specialistou na maloobchodní a velkoobchodní prodej výrobků v oblasti vody, topení a plynu je firma Vaše topení.cz Její další specializací je také prodej sanity a tepelných čerpadel, včetně jejich montáže. Za více než 15 let svého působení získala firma spoustu zákazníků, jejichž spokojenost je kladena vždy na první místo.

 
Zateplení střechy je stejně důležité jako zateplení domu

Zateplení střechy je stejně důležité jako zateplení domu

vyšlo 6.12.2012

Kdo chce účinně snížit spotřebu energií v rodinném domě, měl by uvažovat o zateplení střechy – ať je šikmá nebo plochá. Bylo zjištěno, že právě střechou uniká až 15% tepla, což opravdu není malé množství. Pojďme si tedy něco říct o tom, který izolační materiál je pro střechu nejvhodnější a jak při jejím zateplování postupovat.

 
Hybridní televize a převrat v televizní zábavě

Hybridní televize a převrat v televizní zábavě

vyšlo 29.11.2012

Pod pojmem hybridní televize si toho řada z nás moc nevybaví. Není to však nic tak složitého, jak by se mohlo zdát. Hybridní televize je zjednodušeně řečeno zařízení, které v sobě spojuje televizi a počítač a údajně způsobí převrat na poli televizní zábavy. V čem je tedy hybridní vysílání tak jedinečné a co konkrétně je možné od hybridní televize očekávat v praxi?

 
Střechy FILKO - výrobce vlastní betonové střešní krytiny

Střechy FILKO - výrobce vlastní betonové střešní krytiny

vyšlo 27.11.2012

Firma FILKO – Zdeněk Filipský, Provoz STŘECHY Radkovice u Hrotovic, nabízí profesionální a komplexní služby v oblasti navrhování a realizace střech. Střechy jsou budovány s 20letou zkušeností kompletně z vlastních materiálů firmy FILKO, za použití vlastní techniky.

 
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >
Terran Střechy partner

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

LEVITUJÍCÍ POSTEL

Levitující konstrukce je u postele velmi oblíbená. U levitující postele je noha, skrytá a proto se při vstávání nekopnete.

 

ZÁBRANY KVĚTINOVÝCH TRUHLÍKŮ

Nenápadné a praktické zábrany květinových truhlíků Dastech spolehlivě zajistí umístění květin na okenních parapetech a zabezpečí je proti nechtěnému pádu.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.