Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Dokonale hladké stěny s novou bílou sádrovou stěrkou Rimano Glet XL

Dokonale hladké stěny s novou bílou sádrovou stěrkou Rimano Glet XL

vyšlo 19.3.2012

Jemné jednovrstvé sádrové omítky a stěrky si na českých stavbách již našly své místo. Omítky Rimano z přírodního sádrovce jsou určeny k omítání veškerého zdiva v interiéru. Novinkou na trhu je bílá sádrová stěrka Rimano Glet XL, která svými vlastnostmi šetří stavebníkům čas i peníze. Je to jediná čistě přírodní sádrová stěrka, která dosud na českém trhu nebyla k dostání.

 
Minerální vata a izolace z vláknitých materiálů

Minerální vata a izolace z vláknitých materiálů

vyšlo 13.3.2012

Jednou z možností, jak dobře zaizolovat dům, je použití některého z vláknitých materiálů, jako je sklená vata, kamenná neboli čedičová vlna a také celulózových vláken. Mezi vlákny se uzavírá vzduch, který izoluje stejně dobře, jako vzduch uzavřený v bublinkách pěnových izolačních materiálů. Přesto mezi těmito typy izolací existují jisté rozdíly.

 
Zateplování a izolace – extrudovaný polystyren

Zateplování a izolace – extrudovaný polystyren

vyšlo 27.2.2012

Extrudovaný polystyren označovaný jako XPS je tepelně izolační materiál, který se ve stavebnictví využívá zejména pro izolaci takových částí budov, které jsou nejvíce namáhané. Nejlépe se tak hodí jako izolace podlah, ale použít jej lze i ve stěnách a stropech, kde je kladen důraz především na akustickou izolaci a požární odolnost.

 
Zateplování a izolace - pěnový polystyren

Zateplování a izolace - pěnový polystyren

vyšlo 14.2.2012

Letošní tuhá zima možná mnohé z vás přesvědčila, že je třeba zateplit dům. Pokud tedy vybíráte vhodný izolační materiál a nevíte si rady, jaká tepelná izolace by byla nejlepší, zkuste sáhnout po pěnovém polystyrenu. Pěnový polystyren je oblíbený pro své tepelně – izolační a ochranné vlastnosti.

 
Moderní realizace schodišť - Trepp art

Moderní realizace schodišť - Trepp art

vyšlo 13.2.2012

Schodiště nelze považovat za pouhý funkční prvek, jde o důležitou, ne-li dominantní součást interiéru. Výběru je proto třeba věnovat náležitou pozornost a výrobu svěřit do rukou odborné firmě. Jedničkou ve svém oboru je firma Trepp-art s. r. o., která nabízí možnost výběru z celé řady modelů a typů schodišť určených jak pro klasický, tak i zcela moderní interiér.

 
Zateplení a izolace - pěnové sklo

Zateplení a izolace - pěnové sklo

vyšlo 30.1.2012

Pěnové sklo je izolačním materiálem unikátních vlastností, který se může pochlubit více než 80letou historií. Dokáže plně nahradit klasické tepelně izolační materiály používané ve stavebnictví, jako je polystyren, skelná a minerální vata, keramzit a podobně. Nespornou výhodou pěnového skla je, že nepropouští páru ani nevsakuje vlhkost.

 
Střešní okna rozsvítí každé podkroví

Střešní okna rozsvítí každé podkroví

vyšlo 22.1.2012

Půdní přístavby a vestavby jsou stále velmi populární a účelnou formou rozšiřování bytového fondu. Byt či pokoj v podkroví má totiž svoje kouzlo jako žádný jiný. Díky tomu bylo vyvinuto a zdokonaleno mnoho specifických stavebních postupů, technologií a výrobků. Patří mezi ně i střešní okna.

 
Fotovoltaické panely a sníh

Fotovoltaické panely a sníh

vyšlo 15.1.2012

Vybavit svůj rodinný dům či chalupu fotovoltaickými panely a efektivně tak využívat sluneční energii, o tom přemýšlí stále více lidí. Se vzrůstajícím zájmem o tuto oblast se množí i otázky ohledně provozu takové soukromé solární elektrárny. Mezi nejčastější dotazy patří i problematika sněhové pokrývky. Vadí solárním panelům sníh? Jakým způsobem je sněhu zbavit? Nemůže je sníh poškodit?

 
Co všechno umí multimediální centra

Co všechno umí multimediální centra

vyšlo 13.1.2012

Technika jde neustále kupředu a její vývoj je nezadržitelný. Pokud s ní držíte krok, dokážete využívat všech vymožeností, které se objevují na trhu. Hitem poslední doby se stalo například multimediální centrum, které je možné definovat jako malý počítač kombinující hned několik zařízení – přehrávač filmů, hudby, DVD, Blue-ray nebo DVB-T tuner.

 
Kanadská krbová kamna

Kanadská krbová kamna

vyšlo 6.12.2011

Chcete mít doma nebo na chalupě stylově vypadající kamna, která vytopí celý pokoj s minimálními náklady? Pořiďte si kanadská krbová kamna, která díky unikátní technologii spalování slibují nejen kvalitní vytápění, ale také výraznou finanční úsporu. Není nic příjemnějšího, než když si můžete v klidu domova zatopit v krbu a relaxovat po náročném dni - to vše čistě a ekologicky.

 
Dáte peníze za světlovod a chcete aby vám po pár letech nezhasnul?

Dáte peníze za světlovod a chcete aby vám po pár letech nezhasnul?

vyšlo 17.11.2011

Osvětlování neosvětlitelných prostor denním světlem ze světlovodů zažívá velký rozmach. Co však dělat, když na trhu je spousta výrobků s lákavou cenou a sliby dostatku denního světla na dlouhou dobu. Zde je pár tipů na to, čemu bychom měli dát pozornost při výběru světlovodů do našeho domu.

 
Izolační pěna – pokroková izolace současnosti

Izolační pěna – pokroková izolace současnosti

vyšlo 16.11.2011

Potřebujete zateplit fasádu, podkroví, střechu, podlahu, vnitřní stěny nebo základy domu? Ať je kterékoliv roční období, použijte speciální izolační pěny, které vynikají jedinečnými vlastnostmi a zajistí dokonalou izolaci vašeho domu. Ve všech oblastech předčí všechny známé a doposud používané izolační materiály.

 
Jak ochránit okap před zamrzáním?

Jak ochránit okap před zamrzáním?

vyšlo 6.11.2011

Střecha by měla dům chránit před nepřízní počasí všeho druhu, od horka přes vítr a déšť až po sníh. K tomu jí pomáhá také systém odvodu vody, nejčastěji ve formě okapů. Právě v zimě se však stává, že okapy neplní zcela svou funkci.

 
Dodatečný komín je výkonný, flexibilní a elegantní

Dodatečný komín je výkonný, flexibilní a elegantní

vyšlo 24.10.2011

Hledáte spolehlivý komínový systém pro svou stavbu? Rekonstruujete a zvažujete nejvýhodnější řešení otopné soustavy? Dodatečný komín Schiedel je zárukou kvalitního výkonu, vykazuje vysokou flexibilitu při instalaci, a navíc se stane stylovým doplňkem vašeho domu. Můžete si jej snadno sestavit svépomocí.

 
Rekonstrukce bytu do tichého hnízdečka

Rekonstrukce bytu do tichého hnízdečka

vyšlo 19.10.2011

Kompletní rekonstrukce od podlahy. Vše vybouráno. Byt odhlučněn. Mladý pár zdědil byt 3 + kk ve starším panelovém domě, vše vyboural a kompletně zrekonstruoval. Petr a Lucie nechtěli jen nové bytové jádro, jen nové a pěkné stěny, jen nový prostor, jen nově zařídit… Chtěli skutečně bydlet s pocitem klidu, pohodlí a vědomí toho, že se se sousedy nebudou navzájem rušit.

 
Zdařilá rekonstrukce a novostavba

Zdařilá rekonstrukce a novostavba

vyšlo 18.10.2011

Rodinný dům, který se nachází v malebném prostředí Vysočiny v obci Svratka, prošel v roce 2007 kompletní rekonstrukcí. Vzhledem k charakteru původní krytiny a stáří krovu, bylo nutné použít lehkou krytinu, která by nezatížila krov a svým vzhledem korespondovala s charakterem domu a okolím. Investor společně s architektem dospěli k jednoznačnému závěru, a to lehké střešní krytině Lindab Topline.

 
Betonové střešní tašky s unikátní povrchovou úpravou

Betonové střešní tašky s unikátní povrchovou úpravou

vyšlo 16.10.2011

Každý, kdo přemýšlí o tom, kterou střešní krytinu nebo střešní tašku použít na střechu svého domu, měl by se obrátit na firmu Mediterran CZ, která v České republice zastupuje výrobce betonové střešní krytiny – společnost Mediterran Slovakia. Ta se může pochlubit pestrou nabídkou betonových střešních krytin s dlouholetou tradicí a prověřenými postupy výroby. Vybrat si můžete z mnoha tvarů, barevných provedení i povrchových úprav střešních krytin.

 
< 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
Terran Střechy partner

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.