IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Čeká vás investice do nového kotle na tuhá paliva?

Čeká vás investice do nového kotle na tuhá paliva?

vyšlo 2.8.2012

Majitelé starších kotlů na tuhá paliva asi nebudou výskat radostí. Vzhledem k tomu, že došlo ke zpřísnění norem na provoz a složení emisí, budou muset zainventovat do modernějších zařízení. Na dražší kotel s nižšími emisemi si bude muset v nadcházejících deseti letech odložit finance až půl milion českých domácností.

 
Pálené střešní tašky se hodí na chalupu i moderní dům

Pálené střešní tašky se hodí na chalupu i moderní dům

vyšlo 31.7.2012

Pálené střešní tašky jsou po mnoho let velmi oblíbenou střešní krytinou a jejich popularita stále roste. Tento léty osvědčený materiál vyniká totiž spoustou předností, jako je vzhledová a barevná stálost, dlouhá životnost a vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům. Navíc jsou pálené střešní tašky vyráběny z tradičního přírodního a ekologického materiálu.

 
Chytrá izolace® v létě chladí

Chytrá izolace® v létě chladí

vyšlo 26.7.2012

Už Vás v létě nebaví trávit svůj čas v přehřátém podkroví? Už nechcete poslouchat zvuk zapnuté klimatizace nebo foukání z větráku? Už nechcete platit za energii i v létě? Nevhodná skladba střešního pláště má za příčinu to, že podkroví Vašeho domu nemůžete pohodlně využívat po celý rok.

 
Fal(e)c nahoru pro Lindab Seamline

Fal(e)c nahoru pro Lindab Seamline

vyšlo 19.7.2012

Drážková (falcovaná) krytina je léty prověřený způsob zastřešení, vhodný zejména do horských oblastí a do míst se ztíženými povětrnostními podmínkami (např. exponované fasády, návětrné střešní plochy). Ani v českých zemích není žádnou novinkou.

 
Venkovní krby můžou vypadat i netradičně

Venkovní krby můžou vypadat i netradičně

vyšlo 11.7.2012

Na žádné zahradě by neměl chybět pořádný venkovní krb, který je při párty, oslavě nebo posezení s přáteli doslova nezbytnou nutností. V zahradním krbu připravíme ty nejlepší grilované dobroty, po kterých se bude každý olizovat až za uchem. Krby jsou nejen funkčním a estetickým prvkem, ale staly se také jakýmsi společenským centrem každé zahrady.

 
Betonové střešní tašky vydrží věky, ale mají i svá úskalí

Betonové střešní tašky vydrží věky, ale mají i svá úskalí

vyšlo 26.6.2012

Betonové střešní tašky jsou stálicí mezi střešními krytinami a lze je použít téměř na všechny typy střech. V současnosti se tento typ tašek používá nejen na novostavby, ale také při rekonstrukcích starších střech. K výhodám patří velký výběr barev, tvarů, vysoká odolnost a nepřeberné množství střešních doplňků. Betonové střešní tašky dodají stavbě jedinečný vzhled.

 
Energetická náročnost staveb

Energetická náročnost staveb

vyšlo 21.6.2012

V současnosti se v oblasti bydlení a staveb neustále setkáváme s takovými pojmy, jako je pasivní, nízkoenergetický či dokonce nulový dům. U všech je samozřejmě možné počítat s úsporami energií. Víte ale, o kolik budou nižší, než spotřeby energií u starších staveb nebo u novostaveb?

 
Chemická sanace zdiva může zachránit nemovitost před demolicí

Chemická sanace zdiva může zachránit nemovitost před demolicí

vyšlo 12.6.2012

Nadměrná vlhkost zdiva je často příčinou poškození stavebních objektů, přitom způsobů, jak ukočírovat vlhkost ve zdech je hned několik. Patří mezi ně i chemická sanace, osvědčená metoda, kterou se vytvoří neprostupná clona a zabrání se tak vlhkosti dostat se do zdiva. Při chemické sanaci se speciální látky napouští do kapilár a pórů vlhkého zdiva.

 
Jaké jsou výhody a nevýhody plechové střešní krytiny?

Jaké jsou výhody a nevýhody plechové střešní krytiny?

vyšlo 1.6.2012

Úkolem každé střechy je chránit prostor pod ní před povětrnostními vlivy. Tuto funkci skvěle zastává například střecha z plechových střešních krytin, které jsou nejen technicky dokonalé, ale také velmi elegantní. Mají spoustu výhod a dnes už nejsou standardem pouze pro velké objekty, ale stále častěji jsou vyhledávány i pro rodinné domy, chaty a chalupy.

 
KM BETA představuje novou tašku pro řešení kabelových prostupů střešním pláštěm

KM BETA představuje novou tašku pro řešení kabelových prostupů střešním pláštěm

vyšlo 29.5.2012

Předpokladem dlouhé životnosti a vysoké spolehlivosti střešního pláště je nejen kvalitní střešní krytina, ale i perfektní provedení detailů. Specifikem současné doby je umisťování stále většího množství zařizovacích předmětů na střešní plochy. Jedná se především o satelity, bezdrátové internetové připojení, antény, kamerové systémy nebo světelné reklamy. Ty však vyžadují propojení silových nebo datových kabelů skrz střešní plášť.

 
Netradiční alternativy střešních krytin

Netradiční alternativy střešních krytin

vyšlo 19.5.2012

Střecha patří k nejdůležitějším částem domu, chrání před povětrnostními vlivy, a zároveň výrazně ovlivňuje kvalitu bydlení. Střecha je investicí na několik desetiletí. Nejdůležitější při výběru střešní krytiny není jen finanční stránka, ale i estetický dojem ze stavby. Co není běžné, co je zvláštní a jiné v oblasti střešních materiálů?

 
Zateplovací systém Cemix získal další ocenění

Zateplovací systém Cemix získal další ocenění

vyšlo 9.5.2012

Zateplovací systém Cemix THERM P SILVER získal další prestižní ocenění – Hlavní cenu v soutěži Výrobek roku 2012. Vyhlášení 6. ročníku soutěže Výrobek roku proběhlo dne 27. dubna 2012 v Národním stavebním centru v Brně. Tuto soutěž pořádají vydavatelství Vega s.r.o. a NSC Brno. Hlavním partnerem soutěže byly Veletrhy Brno, odbornými partnery se stalo sedmnáct středních a vysokých škol stavebního zaměření.

 
Hrubá stavba, právě teď je nejvýhodnější

Hrubá stavba, právě teď je nejvýhodnější

vyšlo 7.5.2012

Plánujete rekonstrukci nebo dokonce stavbu nového domu? Pak vám „padnou do noty“ výroční slevy u KM BETA! Díky nim získáte slevy 20 až 50 % na kvalitní stavební materiály pokrývající celou hrubou stavbu. Pohodlně a od jednoho dodavatele!

 
Systémové komíny EKO

Systémové komíny EKO

vyšlo 20.4.2012

Systémové komíny EKO vyrábí a distribuuje společnost EKO KOMÍNY, s.r.o.. Celkovou koncepcí společnosti je nabízet produkty a služby v oboru odvodu spalin a komínové techniky. Ucelenost nabízených a poskytovaných služeb začíná v projekční přípravě jednotlivých produktů, nebo zakázek, kde jsou zpracovávány nejnovější poznatky z daného oboru, které jsou dále aplikovány do praxe.

 
Nepřetržité větrání zdarma – to jsou turbowenty

Nepřetržité větrání zdarma – to jsou turbowenty

vyšlo 16.4.2012

U nových staveb i rekonstrukcí je většinou hlavním cílem nejnižší spotřeba tepla, která se vedle zateplení řeší i utěsnením oken a vchodových dveří. S tím ale vzniká potřeba nepřetržitého zásobování čerstvým vzduchem. Velmi výhodným a účinným řešením je instalace zařízení Turbowent, které obytný prostor zásobuje čerstvým vzduchem trvale a zdarma.

 
Izolace z přírodních materiálů

Izolace z přírodních materiálů

vyšlo 28.3.2012

Ovčí vlna, sláma nebo třeba konopí? Ano, tím vším je možné v dnešní době zateplit dům. Výhodou těchto přírodních izolačních materiálů je, že jsou hypoalergenní a při manipulaci s nimi není potřeba používat ochranné pomůcky. Jsou také ekologické, jejich výrobou není zatěžováno životní prostředí. V současné době přírodní zažívají izolace svůj velký návrat.

 
Prémiový komín Schiedel na jediné paletě za skvělou cenu

Prémiový komín Schiedel na jediné paletě za skvělou cenu

vyšlo 23.3.2012

Jen s dobrým a bezpečným komínem si můžete dopřávat luxus živého ohně v domácnosti, aniž byste riskovali požár nebo zničení interiéru. Přesně taková rizika totiž hrozí, spolehnete-li se na nesystémové jednovrstvé komíny, které se nedokážou vyrovnat s extrémními teplotními výkyvy a vlhkostí provázejícími užívání nových druhů paliv a moderních spotřebičů. Nyní můžete získat prémiový komínový systém za zvýhodněnou cenu a na jediné paletě, takže jeho stavba bude připomínat jednoduchou stavebnici.

 
< 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >
Mediterran Generon

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.