IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Hybridní televize a převrat v televizní zábavě

Hybridní televize a převrat v televizní zábavě

vyšlo 29.11.2012

Pod pojmem hybridní televize si toho řada z nás moc nevybaví. Není to však nic tak složitého, jak by se mohlo zdát. Hybridní televize je zjednodušeně řečeno zařízení, které v sobě spojuje televizi a počítač a údajně způsobí převrat na poli televizní zábavy. V čem je tedy hybridní vysílání tak jedinečné a co konkrétně je možné od hybridní televize očekávat v praxi?

 
Střechy FILKO - výrobce vlastní betonové střešní krytiny

Střechy FILKO - výrobce vlastní betonové střešní krytiny

vyšlo 27.11.2012

Firma FILKO – Zdeněk Filipský, Provoz STŘECHY Radkovice u Hrotovic, nabízí profesionální a komplexní služby v oblasti navrhování a realizace střech. Střechy jsou budovány s 20letou zkušeností kompletně z vlastních materiálů firmy FILKO, za použití vlastní techniky.

 
Chcete snížit náklady na vytápění? Zaměřte se na komín

Chcete snížit náklady na vytápění? Zaměřte se na komín

vyšlo 22.11.2012

Každý, kdo chce výrazně snížit náklady na vytápění, musí věnovat dostatečnou pozornost svému komínu a udržovat jej v dobrém stavu. Ať už tedy plánujete výstavbu nového, nebo rekonstrukci starého komínu, obraťte se na profesionální firmu komín SOS. s. r. o., která se zabývá komplexními opravami stávajících komínů i výstavbou nových komínových těles.

 
Jak co nejlépe zateplit dům?

Jak co nejlépe zateplit dům?

vyšlo 14.11.2012

Zateplování je trendem poslední doby, který však má své opodstatnění. Pokud se ve svém domě či bytě nechcete pohybovat navlečení v několika svetrech, jen abyste ušetřili na vytápění, měli byste raději dům zabezpečit proti tepelným ztrátám. Díky této investici v zimě výrazně ušetříte za energie vynaložené na vytápění a zajistíte si teplejší budoucnost.

 
Odborník radí: Připravte střechu a okapy na zimu!

Odborník radí: Připravte střechu a okapy na zimu!

vyšlo 29.10.2012

Loňská sněhová nadílka zaskočila nepřipravené majitele domů ve městech a nížinách, jejichž střechy „zdobily“ nedostatečné sněhové zábrany, nebo zůstaly úplně bez ochrany. Podle údajů pojišťoven jsou škody poslední 3 roky extrémně vysoké. Jsme snad my, majitelé domů, nepoučitelní?

 
Na co zapomínáme při výběru střešní krytiny?

Na co zapomínáme při výběru střešní krytiny?

vyšlo 25.10.2012

Při výběru krytiny je potřeba si vedle základních požadavků na životnost, barvu, délku záruky a minimální sklon použití dát pozor také na další důležité vlastnosti, na které často zapomínáme. Jedná se především o hlučnost a nároky na údržbu.

 
Jak na montáž sádrokartonu? S novou knihou Sádrokarton zvládneme sami

Jak na montáž sádrokartonu? S novou knihou Sádrokarton zvládneme sami

vyšlo 24.10.2012

Chcete realizovat své představy o bydlení rychle a levně s pomocí sádrokartonových či sádrovláknitých konstrukcí? Říkali jste si, že by bylo pěkné mít nové podkroví nebo vestavěnou příčku, ale netroufali jste si na to? Nová kniha Sádrokarton zvládneme sami vás provede všemi pracovními postupy krok za krokem.

 
Výměnou radiátoru je možné ušetřit za vytápění tísíce korun ročně

Výměnou radiátoru je možné ušetřit za vytápění tísíce korun ročně

vyšlo 16.10.2012

Věděli jste, že zastaralá topná zařízení zvyšují náklady na spotřebu energie? Pokud chcete, aby vaše peníze, které za teplo dáváte, byly odteď vynakládány co nejefektivněji, vyměňte vaše staré radiátory za modernější a úspornější. Není to nijak složité, tento úkol s přehledem zvládnou i domácí kutilové. Stačí si nechat poradit, jaké zařízení je právě pro vás vhodné.

 
Péče a údržba krbů a kamen je důležitá i během topné sezóny

Péče a údržba krbů a kamen je důležitá i během topné sezóny

vyšlo 11.10.2012

Na podzim je nejvyšší čas, abychom připravili kamna a krby na nadcházející zimní sezónu. Několik měsíců se na ně jen prášilo a sloužily více méně pro okrasu, teď je však třeba, aby opět plnily svou funkci a zahřívaly nás, kdykoliv to potřebujeme. Co když ale kamna nebo krby nefungují tak jak mají? Je třeba umět si pomoci a vědět, v čem je zádrhel.

 
Zplynovací kotle Atmos ušetří až 30 % paliva

Zplynovací kotle Atmos ušetří až 30 % paliva

vyšlo 10.10.2012

Firma Vaše Topení zabývající se prodejem výrobků z oblasti vody, topení a plynu má ve své pestré nabídce zboží i zplynovací kotle Atmos na hnědé uhlí a dřevo. Ty oproti klasickým prohořívacím či odhořívacím kotlům přináší úsporu paliva ve výši 20 až 30%. Obsluha kotlů je snadná a také časově nenáročná.

 
Na co se zaměřit při výběru krbové vložky?

Na co se zaměřit při výběru krbové vložky?

vyšlo 28.9.2012

Topná sezóna už je zase za dveřmi a tak je třeba myslet na to, jak v dobách plískanic zahřejeme naše domovy. Pokud vám spíše než na estetice záleží na kvalitním vytápění a dlouhé životnosti, pořiďte si krbovou vložku. Ta bude i po mnoha letech intenzivního topení bez problémů plnit svou funkci.

 
Zateplení fasády zvládnete i svépomoci

Zateplení fasády zvládnete i svépomoci

vyšlo 25.9.2012

Přestože venku panují ještě relativně příznivé teploty, je třeba se již začít připravovat na zimu – tedy alespoň co se týče péče o dům. Jestliže uvažujete, jak ušetřit na výdajích za vytápění, které se každoročně zvyšují, tak vhodným řešením je zateplení fasády. Jde o funkční metodu, jejíž realizace není až tak náročná, jak by se mohlo zdát.

 
Vyhrajte zateplení svého domu za 20 000 Kč

Vyhrajte zateplení svého domu za 20 000 Kč

vyšlo 19.9.2012

Stále rostoucí náklady na vytápění a zvyšující se ceny energií vybízí majitele domů k jejich zateplení. Nejvíce z nich sahá po zateplení oken a fasády, kde se také dá ušetřit nejvíce peněz. Na stránkách www.spickovezatepleni.cz získáte komplexní přehled nejen o zateplovacích systémech, ale můžete vyhrát materiál na zateplení v hodnotě 20 000 Kč.

 
Kde koupit stavební materiál výhodně? Na e-shopu!

Kde koupit stavební materiál výhodně? Na e-shopu!

vyšlo 3.9.2012

Materiál pro hrubou stavbu včetně střechy, malt a omítek nakoupíte nejvýhodněji na e-shopu KM BETA. Internetový obchod největšího českého výrobce betonové střešní krytiny, zdiva a nejnověji i malt a omítek, nabízí ceny nižší až o 41 % a navíc akční slevy.

 
Obliba lehkých střešních krytin stoupá

Obliba lehkých střešních krytin stoupá

vyšlo 2.9.2012

Lehké krytiny se stávají mezi odběrateli čím dál oblíbenějším materiálem na trhu se střešními krytinami. Lehké střešní krytiny nezatěžují krovy a půdní nástavby, což je také hlavním důvodem zvyšující se poptávky po nich.

 
Nový fenomén v zateplování se jmenuje Chytrá pěna®

Nový fenomén v zateplování se jmenuje Chytrá pěna®

vyšlo 21.8.2012

„Chytrá pěna zahřeje tě víc než ideální žena“, zpívá se v jedné skladbě známé hudební dvojice. Tento slogan asi nejtrefněji vystihuje vlastnosti současného fenoménu v zateplování, tedy zateplování stříkanou izolační pěnou, která je obecně známá pod názvem Chytrá pěna®.

 
Krbová kamna a jejich správný výběr

Krbová kamna a jejich správný výběr

vyšlo 9.8.2012

Poslouchat praskání dřeva, koukat na plápolající plameny, užívat si hřejivého tepla a úžasné romantické atmosféry – to vše můžete, když si pořídíte kvalitní krbová kamna, která jsou skutečným fenoménem posledních let. Živé plameny nejenže působí velice esteticky, ale navíc dokážou až o polovinu snížit výdaje na vytápění.

 
< 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >
Terran Střechy partner

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.