Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Katys – Kompletní truhlářské práce od A do Z

Katys – Kompletní truhlářské práce od A do Z

vyšlo 23.9.2014

Aby stavba nebo rekonstrukce našeho domu či bytu dopadla co nejlépe, potřebujeme vybrat kvalitní a spolehlivé dodavatele nejen truhlářských prací. A pokud najdeme dobrou firmu, která nám vyrobí dveře, postel, kuchyňskou linku, ale i pergolu nebo dřevěná okna, máme napůl vyhráno.

 
Je jedno, s jakou deskou ho srovnáváte – na vrcholu je Diamant

Je jedno, s jakou deskou ho srovnáváte – na vrcholu je Diamant

vyšlo 15.9.2014

Pouze jedna deska slučuje vlastnosti desek WHITE, RED, GREEN i desek sádrovláknitých. Tou deskou je Diamant. Jenom pod tímto názvem získáte kombinaci odolnosti proti požáru, vyšší vzdušné vlhkosti, vysokou tvrdost jádra i povrchu i rámové ztužující vlastnosti. Vše doplněno jedinečnými a nezaměnitelnými akusticko- izolačními vlastnostmi.

 
Lepší kvalita vnitřního ovzduší díky sádrokartonu

Lepší kvalita vnitřního ovzduší díky sádrokartonu

vyšlo 8.9.2014

Mladí manželé začali řešit problémy s mravenci, přitom se náhodou dozvěděli o možném nebezpečí vysokých koncentrací formaldehydu, tedy látky, která způsobuje zdravotní potíže. Pro vlastní pocit jistoty si nechali provést měření a zjistili, že množství formaldehydu v pokoji jejich dětí značně přesahuje doporučený limit. Řešením pro ně může být zdravá deska Activ´Air.

 
Víte, co rozhoduje při volbě zateplení domu?

Víte, co rozhoduje při volbě zateplení domu?

vyšlo 20.8.2014

Zateplení jednotlivých částí rodinných domů je v posledních letech velmi často rozebíranou otázkou. Jednotlivé druhy zateplení rodinných domů mají jediný úkol – snížit výdaje domácností za vytápění. Jednotlivé firmy se předhání v tvrzení, že jejich způsob a metoda zateplení je pro domácnosti nejlepší. Existují ale parametry, na kterých se můžete přesvědčit, jestli je to opravdu pravdivé tvrzení. Jaké to jsou?

 
Vhodná krbová kamna pro nízkoenergetické domy

Vhodná krbová kamna pro nízkoenergetické domy

vyšlo 4.7.2014

Při výstavbě nového domu se v současnosti nejvíce zaměřujeme na spotřebu energií a také na to, jaká bude výše nákladů na vytápění. Z těchto důvodů se čím dál větší oblibě těší nízkoenergetické domy. I tyto domy je však třeba vytápět. Výběru vhodných kamen musíme věnovat dostatečnou pozornost, aby byl jejich provoz efektivní a zároveň co nejlevnější.

 
Vybíráte izolaci podle pořizovací ceny? Děláte chybu

Vybíráte izolaci podle pořizovací ceny? Děláte chybu

vyšlo 29.6.2014

Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci. Ohrané klišé? Možná. Platí? Stoprocentně. Minimálně v případě tepelných a zvukových izolací. Pokud izolaci vybíráte tak, že se podíváte na nabídku materiálů a sáhnete po tom s nejnižší cenou, pak je vaše úspora jen zdánlivá. A po nějakém čase nejspíš zjistíte, že jste vlastně neušetřili vůbec nic. Spíš naopak.

 
Nevyhazujte peníze oknem. Pěnová izolace vám ušetří až 70 % nákladů na vytápění!

Nevyhazujte peníze oknem. Pěnová izolace vám ušetří až 70 % nákladů na vytápění!

vyšlo 20.6.2014

Kdyby vám někdo na ulici řekl, že postříká váš dům izolačním sprejem a vy díky tomu ušetříte až 70 % nákladů na vytápění, odmítli byste ho? Nejspíš ne. A přitom právě takové úspory můžete dosáhnout v případě, že svůj dům zateplíte Chytrou pěnou. Stříkanou izolací, která se skutečně nanáší podobně jako sprej. Na rozdíl od něj ale po dopadu na povrch mnohonásobně nabývá a získává vlastnosti, které ji staví do pozice jednoho z nejlepšího izolantu na trhu.

 
BESK – betonová střešní krytina vysoké kvality

BESK – betonová střešní krytina vysoké kvality

vyšlo 10.6.2014

Již třiadvacet let se můžeme na trhu setkat s betonovými střešními krytinami české firmy BESK spol. s. r. o., které vynikají vysokou kvalitou, především pak pevností a mrazuvzdorností. Vysoká kvalita výrobků však není jediné, čím se firma prezentuje, samozřejmostí je rovněž dokonalý servis.

 
Stabilizátory nad Ostravou

Stabilizátory nad Ostravou

vyšlo 2.6.2014

Když se v osmdesátých letech minulého století objevily na komínech ve Velké Británii charakteristické prstence s vloženým čočkovým profilem, měla veřejnost za to, že se jedná o dekorativní stříšku proti dešti a sněhu. Avšak aerodynamika a termodynamika tohoto patentu působila na odchod spalin v souvislosti s atmosférickými podmínkami tak pozitivně, že se úspora u topení ustálila bez ohledu na různé rekordní údaje na přibližně 35% u topení s pevnými palivy a na 15% při topení zemním plynem. A tak je tomu dodnes.

 
Sádrokarton v rodinném domě? Jako doma!

Sádrokarton v rodinném domě? Jako doma!

vyšlo 12.5.2014

Mladí manželé se rozhodli pro stavbu rodinného domu, který chtěli postavit pomocí důmyslného použití moderních a kvalitních materiálů. O sádrokarton se začali zajímat kvůli možnému využití v podkroví, ale nakonec se stal převládajícím stavebním materiálem celého domu. To proto, že objevili jeho všestrannost!

 
Střešní krytina lepší než tradiční bobrovka? Betonová taška Rundo

Střešní krytina lepší než tradiční bobrovka? Betonová taška Rundo

vyšlo 23.4.2014

Nenasákavost, stálost barev i tvaru, vysoká mechanická odolnost a také schopnost chránit dům před rozmary počasí – tím vším vynikají betonové střešní tašky Mediterran. Svým vzhledem, vlastnostmi i snadností zacházení předčí dokonce i takzvané bobrovky, které jsou tolik oblíbené pro svůj tradiční vzhled. Vizuální dojem je tak dokonalý, že rozdíl nepozná ani odborník.

 
Plochá střecha? Pro firmu Dvořák-střechy žádný problém!

Plochá střecha? Pro firmu Dvořák-střechy žádný problém!

vyšlo 17.3.2014

Firma Dvořák-střechy s. r. o. z Heřmanova Městce, jejíž specialitou jsou již šestnáct let především střechy a izolace, se zabývá šikmými i rovnými střechami, izolacemi teras, balkonů a spodních staveb. Pomocí nejmodernějších technologií provádí odborné ošetření a renovace plochých střech, také pokládku fólií a hydroizolace.

 
Zateplování budov a jeho vliv na lidské zdraví

Zateplování budov a jeho vliv na lidské zdraví

vyšlo 26.2.2014

O tom, že kvalitně provedené zateplení domu má značně příznivý vliv na naše peněženky už všichni víme, ale věděli jste, že zateplením můžete předcházet respiračním onemocněním? Je třeba si uvědomit, že až 90% našeho života trávíme v místnostech, jejichž kvalita výrazně ovlivňuje naše zdraví. A právě tepelné izolace mají pozitivní dopad na lidský organismus.

 
Čištění krbů během topné sezóny

Čištění krbů během topné sezóny

vyšlo 28.1.2014

Jestliže chcete, aby váš krb stále vypadal jako nový a vy jste si mohli v pohodlí vychutnávat pohled na plápolající plamínky, musíte se čas od času o váš krb postarat. Základem je jistě čisté sklo, přes které na hořící dřívka koukáte. Existuje několik jednoduchých tipů jak udržet sklo u vašich kamen stále čisté a bez sazí.

 
Bio krby aneb krby bez komína

Bio krby aneb krby bez komína

vyšlo 23.11.2013

Jestliže si chcete doma vychutnávat kouzlo přírodního ohně a plápolajících plamenů, ale zároveň byste se rádi vyhnuli všem starostem s instalací a provozem klasického krbu nebo kamen, pořiďte si biokrb. Jde o novou generaci krbů, které je možné instalovat, kdekoliv vás napadne. Biokrby nepotřebují totiž dřevo, elektřinu, plyn ani komín – jsou zcela nenáročné.

 
Ze starého komínu nový? Proč ne. Pomůže rekonstrukce.

Ze starého komínu nový? Proč ne. Pomůže rekonstrukce.

vyšlo 20.11.2013

V naších rodinných a bytových domech je převážná část déle sloužících komínů a nejeden majitel stojí před rozhodnutím co „s ním“? Naštěstí vývoj moderních technologií v kominickém oboru je velmi rychlý a zohledňuje nejen technické, ale i finanční možnosti. Investice do nového komína se proto vždy vyplatí.

 
Domov jako pevnost – stěny ze sádrokartonu, které vydrží vše

Domov jako pevnost – stěny ze sádrokartonu, které vydrží vše

vyšlo 6.11.2013

Stavby ze sádrokartonu zažívají v poslední době nefalšovaný boom, spojují totiž mnoho výhodných vlastností, jako je rychlá montáž, nízká hmotnost, minimální tloušťka stěn, hygienická nezávadnost a rozumná cena. Na trhu se vyskytují různé druhy sádrokartonu a při jeho výběru byste měli vědět, co od něj očekáváte. Zda má mít odolnost proti ohni, vlhku, nárazu nebo zvukově izolovat či unést těžké předměty.

 
< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >
Terran Střechy partner

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.