7points - rozšíření balkonu

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Střechy  - kompletní řešení

Střechy - kompletní řešení

vyšlo 2.12.2009

Nabídka střešních krytin Lindab Rova představuje výběr od cenově dostupných až po luxusní varianty. Zákazník si tak může vybrat přesně tu krytinu, kterou požaduje a v takové cenové relaci, kterou si může dovolit. To vše od jedné firmy, s jednou zárukou a jistotou kvalitního servisu a podpory pro realizační firmy od okamžiku poptávky až po konečnou realizaci.

 
Zateplená a odvětraná fasáda

Zateplená a odvětraná fasáda

vyšlo 19.11.2009

Nabízíme vám zajímavý fasádní obklad původem z Kanady a Ameriky „VINYL SIDING“. Tento obkladový materiál dává domu pohádkový nádech, ale to není zdaleka všechno.

 
Dvojí tvář šindelových střech

Dvojí tvář šindelových střech

vyšlo 7.11.2009

Střechy pobité šindelem připomínají kouzlo starých časů. Krytina ze štípaného dřeva dokáže odít libovolný tvar střechy, patřící většinou památkově chráněným objektům. Díky moderním konzervačním látkám, jež podstatně prodloužily životnost šindelů, ji však lze použít i na nové dřevěné i kamenné domy, zahradní altány či pergoly.

 
Kamnářský mistr – aneb kterak ušetřit na kvalitě

Kamnářský mistr – aneb kterak ušetřit na kvalitě

vyšlo 21.10.2009

Teplo rodinného krbu… Kdo by po něm netoužil? Praskající plameny, co ochutnávají dřevěné lahůdky a vychází z nich světlo a teplo, tolik potřebné pro odpočinek a zklidnění… Přivřeme-li oči a pustíme svou fantazii na špacír, rázem se můžeme ocitnout ve středověké hodovní síni, kde byl krb nezbytným vybavením chladných kamenných sálů.

 
Střecha pro rodinný dům i vysokohorskou chatu

Střecha pro rodinný dům i vysokohorskou chatu

vyšlo 25.9.2009

Střešní systém KM Beta již chrání a zároveň zdobí dlouhou řadu rozmanitých objektů, mezi kterými jsou nejen rodinné a bytové domy, ale také mnohé veřejné stavby. Použití krytiny KM Beta není omezeno nadmořskou výškou či typem stavby, KM Beta se hodí pro vysokohorské chaty i pro průmyslové budovy.

 
Patří komín do nízkoenergetického či pasivního domu?

Patří komín do nízkoenergetického či pasivního domu?

vyšlo 23.9.2009

Snižování provozní energetické náročnosti budov je snahou řady investorů a stavebníků, kteří myslí na své budoucí náklady na vytápění. Má v takovém případě smysl se zabývat takovým tradičním prvkem budovy jako je komín?

 
Úspory topení pomocí regulace komínového tahu

Úspory topení pomocí regulace komínového tahu

vyšlo 16.9.2009

Využití stabilizátorů komínového tahu (rychlosti větru) se po pětiletém působení firmy S.T.O. z Ostravy stalo víceméně běžným v řadě měst a obcí. Dosáhnout úspory přibližně 35% u topení pevnými palivy a kolem 15% při topení zemním plynem znamená návratnost investice na běžném rodinném domě během 2 - 3 let.

 
Zateplování staršího rodinného domu

Zateplování staršího rodinného domu

vyšlo 13.9.2009

V souvislosti s dotačním programem „Zelená úsporám“ se v posledních měsících mluví o zateplování častěji, než kdy jindy. Mnoho majitelů starších rodinných domů se rozhoduje, jestli „do toho jít“. Má to vůbec smysl?

 
Fotovoltaická elektrárna na (téměř) rovné střeše

Fotovoltaická elektrárna na (téměř) rovné střeše

vyšlo 11.9.2009

Fotovoltaické panely nemusí být jen na šikmé střeše, i rovná střecha má své kouzlo. Dnes se podíváme na instalaci fotovoltaické elektrárny na rovnou střechu a uvidíte, že i pro Vás to může být zajímavá příležitost jak dosáhnout na dotované výkupní ceny.

 
Bydlení v dřevěném stylu - moderní bydlení

Bydlení v dřevěném stylu - moderní bydlení

vyšlo 2.9.2009

Nesedí vám nábytková konfekce a máte radši ve svém příbytku správný kus nábytku z poctivého dřeva? Přírodní masivní dřevo je materiál příjemný na pohled i dotek a nádherně voní. Přitom stačí jen jediný dominantní dřevěný prvek v interiéru, a rázem působí celek harmonicky a skutečně váš domov zpříjemní a zútulní.

 
Bezpečný pohyb na střechách

Bezpečný pohyb na střechách

vyšlo 19.8.2009

Po střechách se někdy toulají náměsíční lidé, případně jsou střechy cílem nočních záletů koček a kocourů. Dnes vás však budeme informovat o tom, jak zajistit bezpečnost při pohybu na střešních konstrukcích nejen sobě, ale také řemeslníkům, kteří se starají o údržbu a kontrolu komínů, antén, slunečních kolektorů a solárních panelů.

 
Plynové krby

Plynové krby

vyšlo 18.8.2009

Krbové vložky a krbová kamna si získávají stále větší oblibu a do mnoha rodin se tak vrací vůně hořícího dřeva a romantika u plápolajících plamenů. Ale ne každý si krb na dřevo může dopřát, ať už z jakýchkoliv důvodů. Bydlíte v paneláku? Nemáte zdroj dřeva, nebo ho nemáte kam uložit? Nechce se vám krb čistit a vynášet popel? Chcete mít krb v kanceláři, ve vstupní hale firmy, nebo na jiném místě, kde se o něj nemá kdo starat?

 
Nová okna nebo zateplení oken stávajících?

Nová okna nebo zateplení oken stávajících?

vyšlo 17.8.2009

Výměna oken za zcela nová vám zaručí maximální možnou tepelnou izolaci. Téměř stejných výsledků však můžete dosáhnout i při výrazně nižších nákladech – díky výměně skel za izolační dvojskla lepších kvalit. V takovém případě navíc nepotřebujete stavební povolení, řemeslníci nadělají mnohem méně nepořádku, výměna je rychlá a je možné ji provést za běžného provozu.

 
Teplá voda a elektřina ze střechy do domu

Teplá voda a elektřina ze střechy do domu

vyšlo 10.8.2009

Hledáte nové způsoby získávání a využití energie pro svůj dům? Představte si, že přímo na střeše domu máte vlastní systém využívající sluneční energii a tento systém vyrábí potřebnou energii jen pro vás. Osvědčené solární systémy k ohřevu teplé vody a podporu topení, nebo systémy k výrobě elektřiny dlouhodobě nabízí společnost Roto a montuje firma Dvořák - střechy.

 
Jak ušetřit náklady při rekonstrukci a stavbě nové střechy?

Jak ušetřit náklady při rekonstrukci a stavbě nové střechy?

vyšlo 31.7.2009

Snad každý, kdo plánuje rekonstrukci střechy nebo stavbu nového domu pečlivě zvažuje jak a kde ušetřit něco z plánovaného rozpočtu. Šetřit by se však nemělo na těch nesprávných místech. Přečtěte si proto několik tipů, jak ušetřit náklady a přitom neslevit ze svých požadavků na kvalitní střechu.

 
Střešní krytiny Lindab …. výběr pro každého

Střešní krytiny Lindab …. výběr pro každého

vyšlo 29.7.2009

Nabídka lehkých střešních krytin Lindab Rova představuje výběr od cenově dostupných až po luxusní varianty. Zákazník si tak může vybrat přesně tu krytinu, kterou požaduje a v cenové relaci, kterou si může dovolit a to vše od jedné firmy, s jednou zárukou a jistotou kvalitního servisu a podpory pro realizační firmy od okamžiku poptávky až po konečnou realizaci.

 
Designové studio zrealizuje individuální návrh

Designové studio zrealizuje individuální návrh

vyšlo 1.7.2009

Chcete si splnit svůj sen o bydlení? Představíme vám designové studio, kde váš návrh či nápad vyřeší skutečně od A do Z. Společnost JiMaRa - Jiří Radocha je na rozdíl od většiny studií připravena nejen navrhovat, ale hlavně vyrábět ve vlastní výrobě.

 
< 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >
Mediterran Generon

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

KUCHYŇSKÝ ROBOT SOGO

Multifunkční smart kuchyňský robot SOGO SS-14565 je skvělý pomocník do kuchyně a zastane práci mnoha klasických domácích spotřebičů - funguje jako mixér, strouhač, sekáček, mlýnek na maso, parní hrnec, polévkovar, šlehač či hnětač těsta. 

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.