Garland RGG 41

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Zahradní krby

Zahradní krby

vyšlo 5.6.2007

Zahradní krb slouží k přípravě grilovaných a uzených specialit a k vytvoření příjemné pohody v době volného času a odpočinku. Příjemnou atmosféru živého ohně ocení chalupáři, zahrádkáři a zejména majitelé rodinných domků se zahrádkou.

 
Na co myslet při výběru okapů

Na co myslet při výběru okapů

vyšlo 26.5.2007

Okapy nebo-li „rýny“ jsou v různých formách známé již odpradávna. V současnosti netvoří většinou pevnou součást stavby, bývají k ní vhodným způsobem upevněny. Při jejich výběru se setkáte s poměrně širokou škálou materiálů a možností, takže může být těžké zvolit to „nej“.

 
Druhy střešních krytin

Druhy střešních krytin

vyšlo 12.5.2007

Kvalitní střechu by chtěl mít každý, ale jak toho dosáhnout? Kromě celkové konstrukce střechy, tj. sklonu, použitých krovů atd. má na výsledné vlastnosti pochopitelně velký vliv výběr střešní krytiny. Jakou zvolit? To je těžká otázka, na kterou není jednoduchá odpověď.

 
Střecha nad hlavou v mnoha podobách

Střecha nad hlavou v mnoha podobách

vyšlo 19.4.2007

Lidé, alespoň v Evropě, jsou bytosti zhýčkané civilizací a těžce snášející výkyvy povětrnosti, před kterou se ukrývají do svých domů. Dobrá střecha je proto synonymem pohodlí a bezpečí. Ne nadarmo se říká „mít střechu nad hlavou“…

 
Kdy se dočkáme HDTV?

Kdy se dočkáme HDTV?

vyšlo 28.3.2007

Hodně se o ní mluví, ale zatím, jak se říká, skutek utek. Alespoň tedy u nás. HDTV nebo-li „High-definition Television“ znamená „televize s vysokým rozlišením“. Účelem tohoto systému, vyvíjeného již od poloviny 80. let 20. století, je přivést na domácí televizní obrazovky kvalitu, která by se vyrovnala klasickém 35 mm filmovému pásu.

 
Novinky ve střešních oknech

Novinky ve střešních oknech

vyšlo 12.3.2007

Střešní okno již dávno nevnímáme jako pouhý otvor, kterým do podkrovních místností proudí denní světlo. S postupem času se stalo důležitým stavebním prvkem, jež výrazně zvyšuje atraktivitu celého prostoru.

 
Kamna na obilí

Kamna na obilí

vyšlo 13.2.2007

Zdroje „čistého“ topení - elektřina a plyn – nejsou zrovna nejlevnější a přikládat do kamen uhlí, brikety nebo dřevo zase není ekologické. Jenže topit se musí, a konec konců, náklady energií stoupají a v dalších letech ještě budou. Alternativní zdroje energie dostávají zelenou.

 
Kouzlo roubené dřevěnice

Kouzlo roubené dřevěnice

vyšlo 30.12.2006

Každé místo má svůj charakter, kterému by měla odpovídat i architektura staveb. V mnoha částech naší republiky, například na Valašsku, se setkáváme s typickými roubenými stavbami z dřevěných trámů. Pokud se rozhodnete na takovém místě postavit dům nebo chalupu, není od věci zvážit, zda by právě roubená stavba nebyla tou správnou volbou.

 
Elektrické teplo domova

Elektrické teplo domova

vyšlo 26.10.2006

Venku sněží, vločky víří ve větru a vidět je jen na pár metrů. Vy si však sedíte pěkně doma a díváte se na krb, kde praská dřevo a tančící plameny dodávají krásný pocit tepla. Takto se dá zimní čas strávit velmi příjemně, a tak není divu, že krby a krbová kamna či vložky prožívají v poslední době renesanci. Vždyť komu by připadalo romantické pozoroval radiátor ústředního topení?

 
Zateplení fasády vám ušetří statisíce

Zateplení fasády vám ušetří statisíce

vyšlo 3.10.2006

Ceny zemního plynu i ostatních energií neustále rostou. Málokdo ze stavebníků a majitelů domu si však uvědomí, že za peníze ušetřené při vytápění by si za deset patnáct let mohl pořídit nové auto nebo doplatit hypotéku. Jedním z možných řešení úspory nákladů za vytápění je fasádní zateplovací systém.

 
Na komíně se vyplatí nešetřit

Na komíně se vyplatí nešetřit

vyšlo 3.9.2006

Přistoupit k rekonstrukci komína nebo stavbě zcela nového, moderního je poměrně vážné rozhodnutí. Měli bychom vše dobře uvážit, abychom investovali peníze co nejlépe. A to jak s ohledem na maximální funkčnost a bezpečnost nového komína, tak i na jeho životnost.

 
Vaše nápady: Stavba zahradního krbu V.

Vaše nápady: Stavba zahradního krbu V.

vyšlo 20.8.2006

V pátem díle seriálu o stavbě zahradního inspirovaného nápady našeho čtenáře se blíže dočtete o stavbě udírny.

 
Nejste spokojeni s výškou místnosti? Pomožte si trikem

Nejste spokojeni s výškou místnosti? Pomožte si trikem

vyšlo 14.8.2006

V některých místnostech můžeme mít opravdu pocit, že na nás strop jakoby padá, jinde jsou zase stropy vysoké příliš. Aniž bychom museli zasahovat do samotné výšky stropu, lze si pomoci optickým klamem.

 
Řešení pro ploché střechy

Řešení pro ploché střechy

vyšlo 27.7.2006

Společnost Lindab přináší řešení pro obyvatele panelových domů, kteří mají vleklé problémy se zatékáním do ploché střechy nebo pro ty, kteří uvažují o realizaci obytné střešní nástavby.

 
Vaše nápady: Stavba zahradního krbu IV.

Vaše nápady: Stavba zahradního krbu IV.

vyšlo 22.7.2006

Posezení u zahradního krbu je skvělým zpřejemněním tohoto období. My vám přinášíme podrobný návod na jeho stavbu na základě zkušenosti našeho čtenáře. Ve čtvrtém díle se blíže podíváme na stavbu kouřovodu.

 
Když příčky nejsou z cihel

Když příčky nejsou z cihel

vyšlo 7.7.2006

Příčky v interiéru nemusí být vždy z cihel nebo sádrokartonu, aby splnily svůj účel. Pro rozdělení prostoru se často používají příčky skleněné, dřevěné, různé paravány nebo japonské stěny.

 
Vaše nápady: Stavba zahradního krbu III.

Vaše nápady: Stavba zahradního krbu III.

vyšlo 25.6.2006

Posezení u zahradního krbu je aktuální již v tomto období. My vám přinášíme podrobný návod na jeho stavbu na základě zkušenosti našeho čtenáře. Ve třetím díle se blíže podíváme na pokračování stavby ohniště.

 
< 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >
Terran Střechy partner

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Nábytek na balkon Adriana 1+2

Elegantní set dvou křesel a stolku skvěle doplní čtecí koutek v obýváku nebo posezení s kávou na terase. Jednotný design usnadní práci při plánování interiéru a kombinace černé barvy se světlým ratanem vytváří moderní vzhled, který vypadá skvěle jednoduše všude.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.