Garland RPM 5135

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Dokumentace pro dotaci z programu Zelená úsporám

Dokumentace pro dotaci z programu Zelená úsporám

vyšlo 26.6.2009

O existenci získání dotace z programu ministerstva životního prostředí „Zelená úsporám“ ví skoro každý, kdo se zajímá o výstavbu, případně o rekonstrukci rodinného domu. S konkrétním řešením, jak na to, přišla nyní společnost G SERVIS CZ s.r.o.

 
KM Beta - střecha šitá na míru

KM Beta - střecha šitá na míru

vyšlo 5.6.2009

Střešní taška KM Beta je vysoce pevná krytina přesného tvaru. Je vyráběna osvědčenými technologiemi a dosahuje prvotřídní kvality. Jednu z jejích největších výhod představuje absolutně bezstarostná údržba a dlouhá životnost. Ze zkušeností totiž lze říci, že krytina KM Beta má životnost až 100 let.

 
HIDOS - nejen střechy a zateplování

HIDOS - nejen střechy a zateplování

vyšlo 22.4.2009

Pořízení nové střechy nebo její rekonstrukce je významné rozhodnutí, doporučujeme proto obrátit se při její realizaci na odbornou firmu. Na tradici a bohaté zkušenosti se můžete spolehnout u královéhradecké stavební firmy HIDOS, s.r.o., která se specializuje na zhotovení a rekonstrukci střech včetně prací i dodávky potřebného materiálu.

 
TRE, a. s. - specialista na plynové krby

TRE, a. s. - specialista na plynové krby

vyšlo 9.4.2009

Krby spalující plyn jsou stále více vnímány jako velmi dobrá alternativa ke klasickým krbům, protože je na první pohled nerozeznáte. Zachovávají atmosféru hořícího ohně na rozdíl od blikajících imitací na elektřinu.

 
Zateplování ano… aneb nechte svůj dům dýchat!

Zateplování ano… aneb nechte svůj dům dýchat!

vyšlo 2.4.2009

Náš příspěvek představuje nové tepelně izolační hmoty s polyuretanovou výplní. Předností těchto hmot jsou vynikající tepelně izolační a akustické vlastnosti, které spolu s úsporou tepla řeší i tolik opomíjený problém odvodu vodní páry – vlhkosti - zateplených stěn staveb.

 
Povinný údaj o spotřebě energie

Povinný údaj o spotřebě energie

vyšlo 15.3.2009

Úspory energie a jak ušetřit roční energetické náklady na provoz budovy skloňujeme ve všech pádech. Jak se dovíte, kolik stojí roční provoz domu, který plánujete koupit? Jak zjistíte, zda získáte dotace například na instalaci tepelného čerpadla, solárního kolektoru nebo kotle na biomasu? Pro přehledné ocenění stavby slouží Průkaz energetické náročnosti budovy.

 
Střecha - umíte si správně vybrat?

Střecha - umíte si správně vybrat?

vyšlo 5.2.2009

Právě nyní můžete mít kvalitní střechu Satjam za výhodné ceny!

 
Příslušenství ke krbu

Příslušenství ke krbu

vyšlo 9.1.2009

Krby a krbová kamna se staly velmi oblíbenými a stále více se rozšiřují. A to nejen proto, že topení v nich je levné a dá se tak ušetřit dost peněz. Důležité je to, že krb i krbová kamna dobře vypadají, jejich sálavé teplo je velmi příjemné a podobně jako v minulosti tvoří určitý sociální faktor, kdy se rodina sejde doslova u rodinného krbu.

 
Stavební izolace

Stavební izolace

vyšlo 13.12.2008

Energetická úspornost domů se dostává stále více do popředí, a to nejen u novostaveb, ale i u domů starších. Když už se budova opravuje, s novou fasádou se často „sveze“ zároveň i zateplení. Není se co divit, náklady na energie stále stoupají, a tak návratnost investice do zateplení je zřejmá.

 
Stabilizátor - součást komínu moderního domu

Stabilizátor - součást komínu moderního domu

vyšlo 27.11.2008

Ušetřete energii při topení s našimi stabilizátory firmy S.T.O., s.r.o., a to 35% u topení pevnými palivy a 15% při topení zemním plynem. Více informací o stabilizátorech naleznete na našich webových stránkách.

 
Půdní vestavby: Je nahoře vše jasné?

Půdní vestavby: Je nahoře vše jasné?

vyšlo 24.11.2008

Ať už jde o surové podkroví nebo hotový podkrovní byt, při jejich nákupu číhají mnohé nástrahy. Bez právní pomoci se raději do ničeho nepouštějte.

 
Krbová kamna a krby - pohodlně a levně

Krbová kamna a krby - pohodlně a levně

vyšlo 17.11.2008

Většina zákazníků řeší, kde realizovat nákup krbových kamen nebo krbu. Na tuto otázku je jednoznačná odpověď - u odborné krbařské firmy.

 
Topit můžeme i venku

Topit můžeme i venku

vyšlo 14.10.2008

Léto je příjemné z mnoha důvodů, třeba i proto, že můžete s přáteli posedět ve své oblíbené hospůdce na „zahrádce“. Ale jakmile se venku ochladí, musíte se dobře obléct, nebo jít dovnitř. Totéž se týká třeba zahradního grilování a různých venkovních oslav. Dá se to však vyřešit s pomocí venkovních topidel.

 
Pevné a přesné hrany sádrokartonových konstrukcí se systémy No Coat® od Rigips

Pevné a přesné hrany sádrokartonových konstrukcí se systémy No Coat® od Rigips

vyšlo 22.9.2008

Rigips, s.r.o., přední dodavatel systémů suché vnitřní výstavby, přináší hranové systémy No Coat® pro pevné a odolné rohy, hrany a kouty sádrokartonových konstrukcí. Součástí hranového systému je i nový sádrový práškový tmel Rifino Top.

 
Snížení energetické náročnosti budov – dodatečné zateplování oken

Snížení energetické náročnosti budov – dodatečné zateplování oken

vyšlo 2.9.2008

O této technologii se můžete více dozvědět na veletrzích v Praze od 4 - 7. září 2008 na veletrhu Pragointerier Living Fair v Holešovicích, stánek číslo PK25 v pravém křídle průmyslového paláce a 23. - 27. září 2008 na veletrhu FOR ARCH v Letňanech, hala 3 - C16.

 
Kde se vzal sádrokarton?

Kde se vzal sádrokarton?

vyšlo 24.8.2008

Před pár lety o něm nikdo nic nevěděl, dnes se stal ve stavebnictví téměř zaklínadlem. Ano, řeč je o sádrokartonu. Setkáváme se s ním všude, používá se při stavbách, vestavbách i rekonstrukcích.

 
Výhody a nevýhody ploché střechy

Výhody a nevýhody ploché střechy

vyšlo 31.7.2008

Plochá střecha u nás obecně nemá příliš dobrou pověst, což je dáno především špatnými zkušenostmi se střechami na panelových domech. Avšak ploché střechy mají v našich zemích tradici delší, hojně se používaly především na předválečné funkcionalistické architektuře. Jaké mají výhody a nevýhody?

 
< 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >
Mediterran Generon

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

Výrobník rostlinného mléka JATA

Jata MILKER set 2v1 - výrobník rostlinného mléka + tyčový mixér 400W. Za pouhé 2 minuty můžete mít rostlinné mléko připravené ke konzumaci. MILKER vám umožňuje vyrábět všechna rostlinná mléka s jakýmkoliv typem semen, ořechů nebo obilovin.

 

Uzavřený sprchových box do koupelny

Akce! České sprchové boxy za skvělé ceny. Sprchový, masážní, nebo s parní saunou? Vyberte si z široké nabídky firmy ARTTEC s.r.o., která sprchový box vyrobí dle požadavků a namontuje, se zárukou 6 let.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.