Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Foukaná a ekologicky šetrná izolace? Dnes už jiná neobstojí

Foukaná a ekologicky šetrná izolace? Dnes už jiná neobstojí

vyšlo 8.8.2021

Climatizer Plus - jde o vůbec první Ekologicky šetrný výrobek (EŠV) v České republice (ekoznačku EŠV uděluje MŽP). Nabízí ekologický původa a právě díky přírodním celulózovým vláknům mnoho dalších unikátních vlastností, které jiné izolace nemají.

 
PUR IZOLACE – tepelné izolace v létě?

PUR IZOLACE – tepelné izolace v létě?

vyšlo 24.7.2021

Rozhodně to zní paradoxně – tepelné izolace v létě, ale opak je pravdou. Z hlediska tepelných izolací střech je opomíjen efekt funkce izolace střechy proti teplu, respektive prohřívání objektu vlivem intenzivního slunečního svitu a vysokých teplot v letních měsících, v tzv. tropických dnech.

 
Jak rekonstruovat starou chalupu? Stavte (se) na pěnu jako pan Koutný

Jak rekonstruovat starou chalupu? Stavte (se) na pěnu jako pan Koutný

vyšlo 2.7.2021

Nacházíme se v malé obci na Vysočině. Vítá nás přátelský muž v montérkách a s pivem v ruce. Pustil se do rekonstrukce staré chalupy po svých předcích a zve nás na pěnu. Ne však na ledajakou. Vedle chalupy totiž stojí několik big bagů šedivých kamenů, se kterými si pohazuje jeho dcera. A ačkoliv jsou kameny ze skla, pan Koutný je však v klidu, zranit se nemůže. Paradox? Ne, jde totiž o pěnové sklo.

 
Plechové střešní krytiny od českého výrobce EVROmat

Plechové střešní krytiny od českého výrobce EVROmat

vyšlo 29.6.2021

Plechové střešní krytiny patří stále mezi nejoblíbenější materiály – jsou lehké, cenově dostupné, pohledově atraktivní a použitelné i na velké plochy a do jakýchkoliv klimatických podmínek. Český výrobce plechových střech EVROmat nabízí několik typů plechových střešních krytin i možnost sladění s okapovým systémem.

 
Proč jsou střešní krytiny TERRAN skvělou volbou?

Proč jsou střešní krytiny TERRAN skvělou volbou?

vyšlo 7.4.2021

Obliba betonových tašek TERRAN rok od roku roste. Investoři na nich oceňují vysokou kvalitu, široký sortiment, bohatý výběr barev a tvarů a unikátní až 50letou záruku. Realizační firmy s nimi rádi pracují, protože je nabízí široká síť prodejců a typická je pro ně vysoká kvalita služeb.

 
Jaro klepe na dveře - čas na novou izolaci střechy

Jaro klepe na dveře - čas na novou izolaci střechy

vyšlo 24.3.2021

Zjistili jste při generální jarní obhlídce svého domu, že se vám během zimy poškodilo zateplení Vaší střechy? Je vhodné pustit se do oprav co možná nejdřív a tentokrát pečlivěji vybírat střešní tašky a vhodný izolační materiál.

 
Nová zelená úsporám letos končí – využijte dotaci a ušetřete až 30% nákladů

Nová zelená úsporám letos končí – využijte dotaci a ušetřete až 30% nákladů

vyšlo 3.3.2021

Dotační program Nová zelená úsporám, který je určen na zateplení, výstavbu i nákup rodinného nebo bytového domu, uzavírá příjem žádostí v prosinci 2021. Na realizaci konkrétního projektu pak máte ještě dalších 24 měsíců. Pokud plánujete stavbu domu, zateplení nebo jen výměnu oken, pospěšte si a požádejte o dotaci. Postup je jednoduchý.

 
Jak pečovat o střechu v zimě

Jak pečovat o střechu v zimě

vyšlo 16.1.2021

V posledních letech nám „paní zima“ ukazuje svou sílu nejen třeskutými mrazy, ale také pořádnou sněhovou nadílkou, čímž řadu z nás umí pěkně potrápit. Zejména majitelé rodinných domků musí řešit řadu problémů. Nastává otázka, kolik střecha vydrží sněhu? Kdy už je množství sněhu příliš velké nebo jak lze sníh bezpečně dopravit na zem?

 
Jak postupovat při rekonstrukci střechy?

Jak postupovat při rekonstrukci střechy?

vyšlo 13.1.2021

Rekonstrukce střechy není jednoduchá záležitost, kterou by zvládl každý kutil. A tak pokud nejste vysloveně odborník, poraďte se raději s někým, kdo střechám rozumí, nebo oslovte specializovanou firmu. Co všechno rekonstrukce střechy zahrnuje a co je při ní třeba posoudit?

 
Výhody kotlů na pelety – některé vyžadují obsluhu, jiné jsou zcela automatické

Výhody kotlů na pelety – některé vyžadují obsluhu, jiné jsou zcela automatické

vyšlo 26.11.2020

Tlak na úsporný i ekologický způsob vytápění přivádí stále více lidí k výměně starého kotle za nový. S novým kotlem budete vytápět ekologicky, s mnohem nižšími provozními náklady, s minimální údržbou a na některé kotle lze získat také dotaci. Kotle na pelety ARTEL jsou ideálním řešením pro ty, kteří chtějí nový kotel za přijatelnou cenu.

 
Jak probíhá rekonstrukce šikmé střechy rodinného domu?

Jak probíhá rekonstrukce šikmé střechy rodinného domu?

vyšlo 23.9.2020

Rodinné domy postavené před 40 i více lety byly navrhovány dle tehdy platných norem, trendů, možností stavebníků i dostupnosti materiálů. S rostoucími cenami energií i tlakem na jejich úsporu s ohledem na dopady na životní prostředí, řeší mnoho majitelů RD co nejrychlejší a nejsnazší cestu k úsporám. Jednou s cest je zateplení nebo rekonstrukce střechy. Jak taková rekonstrukce probíhá?

 
Krbové vložky s třístranným sklem - ROMOTOP Impression C

Krbové vložky s třístranným sklem - ROMOTOP Impression C

vyšlo 19.9.2020

Když se spojí moderní design a vyspělá technika, jakou na poli výrobců krbových vložek disponuje společnost Romotop - nedopadne to jinak, než další novinkou v nejvyšší řadě IMPRESSION, kterou je krbová vložka s třístranným sklem a výsuvnými dvířky.

 
Zelená střecha – oáza, na kterou můžete získat i dotaci

Zelená střecha – oáza, na kterou můžete získat i dotaci

vyšlo 6.9.2020

Střechy pokryté vegetací se objevují na venkově, ale stále častěji také ve městech, kde kromě estetické funkce přispívají také k lepšímu klimatu, zejména během parného léta. Jak taková zelená střecha vypadá a co všechno musí splňovat, abyste na ni mohli získat dotaci?

 
Betonové tašky TERRAN jsou naladěny na budoucnost

Betonové tašky TERRAN jsou naladěny na budoucnost

vyšlo 29.4.2020

Odborníci, kteří se zabývají budoucností střech našich domů, dokáží hlavní směry vývoje střech a střešních krytin popsat již dnes. Zájemce o betonové střešní tašky TERRAN potěší, že jejich výrobce na tyto trendy reaguje a jeho nabídka je plně kompatibilní s požadavky, které budou kladeny na střechy v letech příštích.

 
Teplo v domě zajistí moderní řešení k zamezení úniku tepla - stěrka AERO-THERM®

Teplo v domě zajistí moderní řešení k zamezení úniku tepla - stěrka AERO-THERM®

vyšlo 28.1.2020

Firma THERMO INDUSTRY a.s. přináší již řadu let řešení, které je vhodné nejen do nových staveb, ale své uplatnění najde i ve starších stavbách, kde dochází k úniku tepla přes zdivo velice výrazně. Tepelně izolační stěrka AERO-THERM® je jednoduchým a účinným prostředkem pro zateplení vašich stěn, stropů či podlah a přináší úsporu peněz za energie. Speciální technologie urychlí vytopení místnosti a udrží požadovanou teplotu co nejdéle.

 
Ekologické i klasické podpalovače krbů a kamen

Ekologické i klasické podpalovače krbů a kamen

vyšlo 23.1.2020

Pro rychlé rozdělání ohně v krbu či kamnech můžeme využít některý z řady podpalovačů. K dostání jsou jak pevné, tak i kapalné či gelové – ne všechny jsou však ekologické. Největšímu zájmu se dnes těší přírodní ekologické podpalovače z obnovitelných materiálů, které nezapáchají, nepoškozují kamna a zapálí i mokré dřevo.

 
Šikmá střecha u pasivního domu

Šikmá střecha u pasivního domu

vyšlo 26.11.2019

Pasivní dům je stavba, která splňuje dobrovolná, ale přísná kritéria energetických úspor při provozu domu. Koncepce pasivního domu není architektonický styl nebo stavební systém, ale dílčí kapitola při navrhování a projektování novostaveb nebo rekonstrukcí. Jedná se o jednoznačný trend v navrhování novostaveb v posledních letech a důvodem je celosvětová snaha o maximální úsporu energií.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Mediterran Generon

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTEL

Masivní postel z dubu model JESSIE splní nejpřísnější nároky na retro design a moderní funkčnost ložnice z masivního dřeva. Právě díky tomuto materiálu je rám celé postele stabilní.

 

TRUHLÍKY A KVĚTINÁČE

Truhlík či květináč je skvělou volbou pro nadšené zahrádkáře. Mohou si s ním vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy. Vyvýšený zahradní truhlík je ideální pro pěstování různých oblíbených květin a rostlin.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.