IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Střechy

Vyhledávání článků
Modulová plechová krytina EVROmodul je vhodná pro rekonstrukce i novostavby

Modulová plechová krytina EVROmodul je vhodná pro rekonstrukce i novostavby

vyšlo 6.6.2022

Společnost EVROmat a.s. uvedla na trh svou v řadě již pátou plechovou krytinu EVROmodul. Jedná se o modulovou střešní krytinu s řadou výhod jako jsou např. kompaktní rozměry, snadná manipulace nebo nízká hmotnost.

 
Ploché střechy, PUR IZOLACE® a fotovoltaika

Ploché střechy, PUR IZOLACE® a fotovoltaika

vyšlo 23.5.2022

Současná situace v Evropě vede využití obnovitelných zdrojů energie. Rozšířeným zdrojem je fotovoltaika. Ploché a mírně skloněné střechy jsou vhodné pro toto využití. Před montáží je však důležité zamyslet se nad stavem střechy a izolací. Pozdější opravy mohou být drahé, nebo i velmi komplikované.

 
Šetřete na vytápění s krbovými kamny

Šetřete na vytápění s krbovými kamny

vyšlo 17.5.2022

Ceny za energie neustále rostou a nikdo momentálně nedokáže říct, jak tomu bude do budoucna. Tato nepředvídatelná doba s sebou nese velké nejistoty a my bychom na ně měli být včas připraveni. Nečekejte a pořiďte si krbová kamna včas.

 
Jak jsme pro dům vybrali Climatizer Plus, foukanou a ekologicky šetrnou izolaci

Jak jsme pro dům vybrali Climatizer Plus, foukanou a ekologicky šetrnou izolaci

vyšlo 29.4.2022

Pan Václav má rád klid a pohodu. Pracovně je velmi vytížen. V práci je od rána do večera, a tak si chce doma většinou odpočinout. Žije i aktivním životem se svojí milovanou ženou Zorkou. Ovšem bydlení ve městě blízko pracovního místa v něm vyvolávalo neustálý pocit odpovědnosti být v práci vždy, když je potřeba. Tedy i nad rámec pracovní doby. A to se nelíbilo hlavně jeho ženě Zorce. Ta chtěla pro ně oba větší klid.

 
Zateplení půdy se vyplatilo. Teplo se drží doma.

Zateplení půdy se vyplatilo. Teplo se drží doma.

vyšlo 20.4.2022

Zateplením půdy pomocí celulózy snížili majitelé rodinného domu spotřebu energií o 25 %. Oni už se však pustili do rekonstrukce daleko před současnými kritickými nedostatky energií. Teď jsou rádi, že tak učinili.

 
Solární střešní tašky Generon vás přesvědčí vzhledem a výkonem

Solární střešní tašky Generon vás přesvědčí vzhledem a výkonem

vyšlo 6.4.2022

Vkusné řešení bez kompromisů. Jednoduchá, efektivní, rychlá a bezpečná montáž. Ochrana a obnovitelná energie pod jednou střechou. Kompletní řešení pro zastřešení střech a výrobu solární energie. To vše jsou hlavní přednosti solárních střešních tašek Terran Generon.

 
Jak na rekonstrukci staré podlahy

Jak na rekonstrukci staré podlahy

vyšlo 4.4.2022

V poslední době dostáváme spoustu dotazů ohledně rekonstrukce starých podlah svépomocí. Zateplení domu nebylo v minulosti vždy samozřejmou součástí projektů, a tudíž se do izolace domu v dnešní době pouští čím dál více majitelů objektů. Proč je zateplení podlah tak důležité a jakých chyb se často soukromníci dopouštějí, na to jsme se ptali odborníka Jana Cimburka ze společnosti REFAGLASS.

 
Střídejte palivo v jednom kotli, jak se vám zachce

Střídejte palivo v jednom kotli, jak se vám zachce

vyšlo 25.3.2022

Kotle na tuhá paliva se poslední dobou těší velké oblibě. Kvůli vysokým cenám energií lidé upřednostňují paliva, která si jednoduše složí doma v kotelně. A navíc už jsou na trhu i moderní kotle, se kterými se nemusíte omezovat jen na jeden způsob vytápění.

 
Jak správně topit dřevem?

Jak správně topit dřevem?

vyšlo 4.3.2022

Receptem, jak snížit výdaje za topení, se pro mnoho lidí stalo dřevo. Zatímco v minulých letech se náklady na různé druhy vytápění ve své výši příliš nelišily, situace na trhu s energií poměr změnila. Při topení dřevem je přitom důležité dodržovat několik zásad, díky nimž se dá ušetřit další část nákladů. K častým chybám, které jsou nejen neekonomické, ale i neekologické, patří například to, že lidé přikládají zbytečně moc nebo že topí příliš vlhkým dřevem.

 
Zateplení domu termoaktivní stěrkou nové generace

Zateplení domu termoaktivní stěrkou nové generace

vyšlo 16.2.2022

S ohledem na rostoucí ceny energií a nákladů na vytápění se do popředí zájmu opět dostává zateplování a snaha o minimální úniky tepla. Aktuálně nejpoužívanější technologie zateplení může pro starší domy znamenat komplikace i finanční náročnost. Řešením je revoluční technologie v podobě stěrek AERO-THERM®.

 
Jak platit méně za energie?

Jak platit méně za energie?

vyšlo 5.2.2022

Ceny energií rostou, co s tím? Tuto otázku si v tomto období pokládá asi mnoho z nás. První řešení je samozřejmě hledání nejlevnějšího dodavatele plynu nebo elektrické energie. A pak už to má každý ve své moci – snížením spotřeby, zateplením, výměnou oken apod.

 
Dotace Zelená úsporám pokračuje až do roku 2030 a je ještě štědřejší

Dotace Zelená úsporám pokračuje až do roku 2030 a je ještě štědřejší

vyšlo 28.1.2022

Pokud uvažujete o investici do zateplení domu nebo výměny oken, a rádi byste využili dotaci, vezte, že program Zelená úsporám stále běží, lze jí čerpat na více projektů a dokonce reaguje i na zvýšení cen stavebních materiálů. Na co lze čerpat dotaci a jak na to?

 
Tepelné mosty vedou k výraznému plýtvání energiemi: Lze si s nimi provizorně poradit?

Tepelné mosty vedou k výraznému plýtvání energiemi: Lze si s nimi provizorně poradit?

vyšlo 27.12.2021

Tepelná izolace a úniky tepla z domácnosti jsou častým tématem moderních staveb a rekonstrukcí. Ty podléhají normám, které určují maximální povolené množství uniklého tepla. Takzvané tepelné mosty přitom najdeme na každé stavební konstrukci – jak je najdeme a co si s nimi počít? To se dozvíte v dnešním článku.

 
Zateplení rodinného domu: Kdy je správný čas jej provést?

Zateplení rodinného domu: Kdy je správný čas jej provést?

vyšlo 26.10.2021

Věděli jste, že kompletním zateplením domu, včetně výměny starých oken, můžete uspořit 50–70 % z celkových nákladů na vytápění? Otázka tedy nezní, zda nechat dům zateplit, ale kdy je na to vhodná doba. Nahození teplejšího kabátku totiž nepochybně prospěje nejen vaší domácnosti, ale i peněžence. Kdy se zateplením začít a jak byste měli postupovat?

 
Krby BeF Home: S žárem v srdci, vstříc budoucnosti

Krby BeF Home: S žárem v srdci, vstříc budoucnosti

vyšlo 20.9.2021

Technologie moderního bydlení se za poslední dvě dekády proměňují k nepoznání. Moderní stavby dostaly mozek, který řídí všechny všechny jejich funkce, jsou efektivnější a úspornější. K mozku ale patří i srdce, kterým je například krbová vložka s živým, opravdovým ohněm.

 
Krbová kamna s akumulací

Krbová kamna s akumulací

vyšlo 4.9.2021

Krbová kamna mohou teplo domova udržovat za Vás ještě efektněji a přitom jen s malou investicí navíc. Jakým způsobem toho dosáhnou? Tím, že je vybavíte přídavnou akumulací, jakou pro své výrobky nabízí český výrobce ROMOTOP.

 
Bydlení pro vás nebo pro kunu – vyberte si!

Bydlení pro vás nebo pro kunu – vyberte si!

vyšlo 1.9.2021

Kuna skalní je obávaný a chytrý návštěvník. Nejhorší je případ, kdy si kuna skalní k pobytu a vyvedení mladých vybere váš dům. Zaručené rady, návody i technické pomůcky, v praxi nefungují. Netradiční, ale velice funkční řešení nabízí firma Ciur pomocí foukané tepelné izolace Climatizer Plus®.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Mediterran Generon

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Capacco - plastová střešní krytina

24 let vyrábíme střešní krytinu - imitaci břidlice. Odolná povětrnostním vlivům, bezúdržbová, nerozbitná, lehká. Dlouhá životnost, záruka 20 let.

BESK - VÝROBCE BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

BESK, to je česká betonová střešní taška prvotřídní kvality s dvojnásobným akrylátovým nástřikem. BESK - střecha pro 3 generace.

EVROMAT - ČESKÁ PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

Jsme největší český výrobce plechových střešních krytin, kompletního okapového systému a specializovaný prodejce veškerého materiálu pro Vaši střechu.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.